Gecenin Ucunda'nın yıldızı Neslihan Atagül'den 'Doğdu güneşim' paylaşımı!

Yeni sezonda Gecenin Ucunda dizisi ile ekranlara gelecek olan Neslihan Atagül, uzun bir aranın ardından eşi Kadir Doğulu ile sevenleriyle buluşacak. Oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından yaptığı komik paylaşımla takipçilerini güldürdü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İstanbul'da yapılan sokak röportajıyla ünlenen "Evet diyorum doğdu güneşim" repliğiyle hafızalara işlenen roman çiçekçi Sevgi Tılsımı'nın videoları, sosyal medyada paylaşılmaya devam ediyor.

Viral videoyu paylaşan bir isim de güzel oyuncu Neslihan Atagül oldu.

Atagül, videoyu kendine uyarladı. Rol aldığı dizilerden kesitlerin yer aldığı videoya Roman çicekçinin sesi eklendi. Atagül'ün videosu çok beğenildi ve takipçilerinden yorum yağdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Berkay Şahin ve Mustafa Sandal Harbiye'ye damga vurdu!

Azra Akın aylar sonra ilk kez görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Azra Akın aylar sonra ilk kez görüntülendi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0