Arka Sokakların Mesut Komiseri Şevket Çoruh diziye  veda etti! Şevket Çoruh kimdir?

Fenomen dizi haline gelen Arka Sokaklar dizisinde tam 16 sezon boyunca Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh diziye veda etti. Çoruh bu haberi sosyal medya hesabından "Bugün bu yolun sonundayım, Hoşça kal Mesut, emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler." notuyla duyurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kanal D'nin sevilen dizisi fenomen dizi Arka Sokaklar'dan Şevket Çoruh yaptığı açıklama ile ayrıldığını duyurdu.

Dizinin hayranları hüzne boğulurken sıkça "Arka Sokaklar Mesut Komiser ayrıldı mı? Şevket Çoruh diziden neden ayrıldı?" sorusu geliyor.

Şevket Çoruh arka sokaklara veda etti

Şevket Çoruh arka sokaklara veda etti

ŞEVKET ÇORUH DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Tam 16 sezon boyunca oynadığı diziden ayrılan ünlü oyuncu Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ayrıldığını duyurdu. İşte Çoruh'un o paylaşımı;

"16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu'na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler.

şevket çoruh kimdir

şevket çoruh kimdir

ŞEVKET ÇORUH KİMDİR?

Şevket Çoruh 30 Haziran 1973'te İstanbul'da dünyaya geldi. Ailesi Artvinli olan Çoruh ailenin tek çocuğudur. Şevket Çoruh'un annesi terzi, babası ise dolmuş şoförüdür. Ünlü oyuncu ilkokul ve ortaokul eğitimlerini Üsküdar Taşmektep İlkokulunda almıştır.

Şevket Çoruh, 14 yaşından 24 yaşına kadar İstanbul Maltepe'de yaşamıştır. Kartal Anadolu Lisesi mezunu olan Çoruh, lise hayatından sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı. 1989 yılından bu yana farklı tiyatro oyunlarında yer alan oyuncu 2006 yılından bu yana Arka Sokaklar dizisinde rol aldı.

Şevket Çoruh, 3 Nisan 2017 tarihinde kendi imkanları ile İstanbul Kadıköy'de Baba Sahne ismini verdiği tiyatroyu açtı. Müjdat Gezen Baba Sahne Tiyatrosu'nun açılışında Türk tiyatrosunda tulûatın simgesi olarak kabul edilen ve kendisine Münir Özkul'un devrettiği İsmail Dümbüllü'nün fesini Şevket Çoruh'a devretmiştir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Survivor Batuhan inancı hakkında konuştu!

Necati Şaşmaz ve Uğur Pektaş Ömer Tuğrul İnançer'in cenazesinde dikkat çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Necati Şaşmaz ve Uğur Pektaş Ömer Tuğrul İnançer'in cenazesinde dikkat çekti!
Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'a yaptığı ilginç yorum gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'a yaptığı ilginç yorum gündem oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0