Can Yaman rüzgarı esmeye devam ediyor! Venedik'te ödül aldı!

79. Venedik Film Festivali'ne damgasını vuran oyuncu Can Yaman, festival kapsamında düzenlenen "Filming Italy Best Movie Achievement Award" töreninde ödül sahibi oldu.

Bir süredir İtalya'da yaşayan Can Yaman, İtalya'da oyunculuğa ve kariyerine devam ederken, reklam filmlerinden de servet değerinde para kazanmayı başarmıştı. Başarılı oyuncu bu kez 79.'su düzenlenen Venedik Film Festivali'ne katıldı. Yaman'ın katıldığı festivalde 30 Eylül’de yayına başlayacak "Viola Come Il Mare" adlı İtalyan dizisinde başrolü paylaştığı Francesca Chillemi de eşlik etti.

can yaman

can yaman

ÖDÜL ALDI!

Önce Brendan Fraser’ın başrol oynadığı "The Whale" filminin prömiyerinde boy gösteren Can Yaman, ardından festival kapsamında düzenlenen, İtalyan filmlerine yönelik "Filming Italy Best Movie Achievement Award" adlı organizasyona katıldı. Oyuncuya törende ‘en iyi uluslararası aktör’ ödülü takdim edildi.

can yaman

can yaman

YAKINDA ÇEKİMLER BAŞLIYOR!

Geniş bir hayran çevresi bulunan Yaman'ın rol aldığı her proje ülkede izlenme rekoru kırıyor. Ünlü oyuncu çok yakında "El Turco" isimli yeni bir dizi projesi için kamera karşısına geçmeyi planlıyor. Dizinin çekimlerinin Macaristan bölgesinde yapılacağı açıklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Uğur Pektaş ve Necati Şaşmaz, Ömer Tuğrul İnançer'in cenazesinde dikkat çekti!

Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'a yaptığı ilginç yorum gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'a yaptığı ilginç yorum gündem oldu!

BİR YORUM YAPIN 0