Merve Dizdar'dan flaş boşanma itirafı: Ünlü olduğu için ayrıldı

Oyuncu Merve Dizdar, Ceyda Düvenci'nin programında boşandığı eşi Gürhan Altundaşar hakkında konuştu.

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Masumlar Apartmanı dizisinde 'Gülben' karakterine hayat veren Merve Dizdar, Ceyda Düvenci'nin sunduğu NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler'e konuk oldu. Bilinmeyenleri anlatan ünlü oyuncu,  2018 yılında evlendiği Gürhan Altundaşar ile yollarını ayırmaya karar vermişti. boşanma haberlerinin ardından "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum." demişti.

"EN GÜVENDİĞİM İNSANLARDAN BİRİ"

Boşanmasına değinen Dizdar, 'Ünlü olduğu için ayrıldı' dediler. Gürhan şu hayatta en güvendiğim insanlardan biri" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Merve Dizdar'dan herkesi şoke eden Masumlar Apartmanı itirafı!

Merve Dizdar'dan herkesi şoke eden Masumlar Apartmanı itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Merve Dizdar'dan herkesi şoke eden Masumlar Apartmanı itirafı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0