Köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop yaşadığı dehşet anı anlattı! "Yüzümde 60 dikiş var"

Geçtiğimiz aylarda Şile'de sevmek istediği köpeğin saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop o dehşet anları tekrar anlattı. Yüzünde 60 dikiş olduğunu söyleyen Altıntop, "Yüzümde bir sıcaklık hissettim kalktığımda her yer kan revan içindeydi" dedi.

1996 senesinde Rafet El Roman ile hayatını birleştiren ve 2002 senesinde evliliklerini sonlandıran eski manken Tuğba Altıntop, geçtiğimiz aylarda İstanbul Şile'de yaşadığı köpek saldırısı nedeniyle tedavi görmüştü. Katıldığı bir canlı yayında sevmek için yanına gittiği köpeğin saldırısına uğradığını söyledi. O anki hissettiği duyguları tekrar anlatan Tuğba Altıntop, yüzünde 60 tane dikiş bulunduğunu ve yüzünü dikiş atıldıktan sonra gördüğünü söyledi.

Köpek saldırısına uğrayan tuğba altıntop son hali

Köpek saldırısına uğrayan tuğba altıntop son hali

"YÜZÜMDE 50-60 TANE DİKİŞ VAR"

Yüzünde bulunduğu dikişlerden bahseden ve güçlü bir kadın olduğunu dillendiren Altıntop, "Çok güzel olduğumu asla iddia etmedim. Bunlar gelip geçici... Biliyorum ki bunların hepsi geçecek. Gözüm de gidebilirdi, burnumu da kırabilirdi... Çenemde bayağı büyük bir delik vardı. Daha büyük bir şey olabilirdi, şuan iyiyim. Bu benim hatam. Çünkü onu uyurken öptüm. Hiç panik olmadım. Arabanın anahtarını istedim. Yüzüme bakmadım. Yemek tabaklarının altındaki peçetelere kadar, elime ne geçerse yüzüme bastırdım. Ümraniye Devlet, arkasından Lütfü Kırdar... Dikişlerimi attırdık. 50-60 tane dikiş var yüzümde. Şile'de 2 kez bayıldım. Sol gözüm tamamen kapandı. Beni sokak köpeği değil, arkadaşımın köpeği ısırdı. Arkadaşımı aradım 'ona sakın bir şey yapma ama tasma ile gezdir, benim başıma gelen başkasının başına gelmesin." ifadelerini kullandı.

"HERYER KAN REVAN"

Köpeğin saldırdığı o anları şöyle ifade eden eski manken: "1. gün geçti, güzeldi. Doğanın içindeyiz harika... 2. gün Kara ile yan yana geldik. Akşam arkadaşlarımızla Yemek yedik. Bir K9 var arkadaşımın, bir de Kara var. 8 aylık, bebek. Arkadaşımla 'buna bir kız bulalım, aile olsunlar' falan konuştuk. Saat 01.15 suları... Yere oturdum, bağdaş kurdum sağ elimde onun kollarını sevdim. O kadar güzel uyuyordu ki, 'şunu bir öpeyim' dedim, eğildim. Cümlemi tamamlamadan üstüme atladı. Bir sıcaklık hissettim. Ayağa kalktığın an ortalık kan revan."

          NE OLMUŞTU?

Altıntop'un yakın arkadaşlarından Simge Tertemiz, sosyal medya hesabında "İnanamıyorum büyük geçmiş olsun. Tüylerim diken diken... Aradım sesini duydum, çok şükür Tuğbişimin sağlık durumu iyi. Rabbim şifa versin. Seni seviyorum. En kısa sürede o güzel yüzünle, sağlıkla aramızda olman dileğiyle kardeşim. Gelmiş geçmiş olsun" notunu paylaşmıştı.

ÖLÜM HABERİMİ YAZABİLİRDİNİZ

Köpeğin sahibi olan arkadaşından şikâyetçi olmadığını söyleyen Tuğba Altıntop, “Şikâyetçi değilim, zaten ilgileniyor her şeyle. Akita cinsi köpekler böyle saldırgan olabiliyor. Benim de daha önce bahçeli evimde Macar Rottweiler köpeğim vardı. Ama hiç böyle bir şey yaşamadık. Şimdi sitede oturduğum için Pomeranian Spitz cinsi bir köpek besliyorum” dedi. Ünlü manken, olayın hayvan sevgisini etkilemediğini, ancak kendine ders çıkardığını söyledi: “Bu vahim saldırı hayvanlara olan sevgimi etkilemedi ama bana ders oldu. Hata bendeydi, onun özgürlük alanına girdim. Hayvanın suçu günahı yok. Yanağını niye öpüyorum ki? Bugün benim ölüm haberimi de yazabilirdiniz, ben kaşındım. Hayvanları hep seveceğim ama artık karakterini bilmediğim, tanımadığım hayvanlara daha temkinli yaklaşacağım.” ifadelerini kullanmıştı.

Tuğba Altıntop, Akita cinsi köpeklerin zaman zaman saldırganlaşabileceğini söyledi.

Tuğba Altıntop, Akita cinsi köpeklerin zaman zaman saldırganlaşabileceğini söyledi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Seray Sever'in ikiz kızları sosyal medyada büyük ilgi gördü!

Nursel Köse az kalsın ölüyordu! Ünlü oyuncu yüzüne sürdüğü kolonyadan...

İLİŞKİLİ HABER

Nursel Köse az kalsın ölüyordu! Ünlü oyuncu yüzüne sürdüğü kolonyadan...
Derya Uluğ kış gelince çocuğa döndü! Son haliyle...

İLİŞKİLİ HABER

Derya Uluğ kış gelince çocuğa döndü! Son haliyle...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0