Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı ekranlara bomba projeyle dönüyor!

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden 'Çocuklar Duymasın'da oynadığı Haluk karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Tamer Karadağ, önceki gün AVM çıkışı objektiflere yansıdı. Uzun zamandır ekranlardan ayrı kalan ünlü oyuncu yeni projesinin müjdesini verdi.

2002 ve 2019 yılları arasında ekranlarda izleyenlerle buluşan fenomen dizi "Çocuklar Duymasın" sürükleyici hikayesi ve yıldız oyuncu kadrosuyla yıllar içinde gönüllere taht kurdu. Özellikle dizide oynadığı "Taş Fırın" Haluk karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu Tamer Karadağlı bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih ediyor.

Çocuklar Duymasın Haluk

Çocuklar Duymasın Haluk

Hayranları tarafından merak edilen Karadağlı, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezi çıkışında görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen ünlü oyuncu yeni proje müjdesiyle sevenlerini heyecanlandırdı.

Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı

'İkinin Biri' oyunu için yeni sezon görüşmelerinin devam ettiğini belirten Karadağlı, yakın zamanda sert bir polisiye dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkacağını açıkladı. Keyifli halleri gözlerden kaçmayan ünlü oyuncu "Çok mutluyum ve çok heyecanlıyım" dedi.

Tamer Karadağlı yeni projesinin müjdesini verdi

Tamer Karadağlı yeni projesinin müjdesini verdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kraliçe II. Elizabeth hakkında bilinmeyenler

Medcezir'in Kenan'ı Ali Aksöz'ün yeni projesi herkesi heyecanlandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Medcezir'in Kenan'ı Ali Aksöz'ün yeni projesi herkesi heyecanlandırdı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0