Bücür Cadı'nın Zeliş'i Merve Erdoğan anne oldu! Kızıyla ilk karesi beğeni yağmuruna tutuldu

Bir döneme damga vuran Bücür Cadı dizisinde oynadığı Zeliş karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Merve Erdoğan'dan müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu kızıyla ilk kez sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

90'lı yılların sonunda ekranlarda fırtına gibi esen "Bücür Cadı" dizisi, eğlenceli konusuyla yıllar geçmesine rağmen hala daha büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizide oynadığı "Zeliş" karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu Merve Erdoğan, daha sonra Arka Sıradakiler dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkmıştı. Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda sevenlerine bu aranın sebebini müjdeli bir haberle açıklamıştı.

Merve Erdoğan Bücür Cadı

Merve Erdoğan Bücür Cadı

"ÜÇ KİŞİLİK HAYATIMIZIN BİRİNCİ HAFTASI DOLDU"

2020'de nikah masasına oturduğu rol arkadaşı Mert Carim ile geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini açıklayan Erdoğan, uzun bekleyişin ardından kızını kucağına almanın sevincini yaşadı. Kızına 'Zehra Mercan' adını veren ünlü oyuncu sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Bugün 3 kişilik hayatımızın birinci haftası doldu. 7 gün ne ara geçti, biz bu 7 günde kaç saat uyuduk hiç bilmiyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah... Bize dünyanın en güzel duygusunu yaşattığı için binlerce kez şükürler olsun...Hoş geldin hayatımıza canım kızım, ne kadar da güzel geldin, iyi ki geldin" notunu düştü. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşıma "Allah hayırlı ömür versin", "Hoş geldin" ve "Sağlıkla büyüsün" gibi yorumlar geldi.

Merve Erdoğan sosyal medya hesabından kızıyla paylaşımda bulundu

Merve Erdoğan sosyal medya hesabından kızıyla paylaşımda bulundu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

“İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var" Kanal 7 ekranlarında başlıyor!

Gamze Özçelik'ten dolandırıcılık uyarısı! Adını kullanıp para istiyor

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten dolandırıcılık uyarısı! Adını kullanıp para istiyor
Hadise'den hamilelik açıklaması! Evliliğinde kriz çıkmıştı...

İLİŞKİLİ HABER

Hadise'den hamilelik açıklaması! Evliliğinde kriz çıkmıştı...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0