Arjantinli spiker Santiago Cuneo Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünü kutladı! İngilizler delirdi

Arjantinli şov programı sunucusu Santiago Cuneo'nun İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ölümünü canlı yayında hakaret içerikli sözlerle kutlaması sosyal medya kullanıcılarını çileden çıkardı. "Yaşlı kadın öldü, cehenneme gitti, İyi haber" ifadelerini kullanan Cuneo başta İngilizler olmak üzere dünyanın dört bir yanından tepki alıyor.

Uzun süredir yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, 8 Eylül 2022 tarihinde yaşama gözlerini yumdu. 96 yaşındaki kraliçenin ölüm haberi dünyanın dört bir yanında büyük bir üzüntüyle karşılanırken Arjantin televizyonlarında ilginç anlar yaşandı. 

"YAŞLI KADIN ÖLDÜ VE CEHENNEME GİTTİ"

Arjantinli şov programı sunucusu Santiago Cuneo, Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünü "iyi haber" ifadelerini kullanarak alkollü içecekle kutladı. Sosyal medyada büyük tepki toplayan video özellikle İngilizleri çileden çıkardı. "Yaşlı kadın öldü ve cehenneme gitti. Bu bizim için sonsuz bir mutluluk demek" şeklinde konuşan Cuneo'nun Kraliyet ailesi üyeleri hakkında da hakarete varacak sözler sarf etmesi sosyal medyaya bomba gibi düştü. Cuneo'ya karşı kinlenen Kraliyet hayranları ünlü sunucuyu sosyal medyadan linç etmeye devam ediyor.

 Kraliçe II. Elizabeth

Kraliçe II. Elizabeth

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Nuri Alço yavru ayıya gazoz içirdi! İzleyenler gülme krizi geçirdi

Milyoner'de tarihi anlar! Erol Yılmaz'ın rüya gibi evlenme teklifi sosyal medyayı salladı

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'de tarihi anlar! Erol Yılmaz'ın rüya gibi evlenme teklifi sosyal medyayı salladı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0