Bekir Aksoy'dan yıllar sonra gelen 'Doktorlar' dizisi itirafı!

Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olan oyuncu Bekir Aksoy, rol aldığı 'Doktorlar' dizisi hakkında konuştu. Ünlü oyuncu 'Doktorlar' hala hatırlanıyor dedi.

Bir döneme damgasını vuran 'Çiçek Taksi' dizisiyle oyunculuk kariyerinde yükselen Bekir Aksoy, Hülya Koçyiğit'in TRT 2 ekranlarında sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Tekrarlarıyla hala izlenmeye devam eden Doktorlar dizisinde Suat karakterine hayat veren Birol Aksoy, unutulmayan bu proje hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Doktorlar dizisinin çok doğru bir iş olduğuna vurgu yapan Aksoy, şu ifadeleri kullandı:

Bekir Aksoy

Bekir Aksoy

Bekir AksoyİLİŞKİLİ HABERBekir Aksoy'un oyuncu eşi Nazife Aksoy İBB Şehir Tiyatroları'nda tacize uğramıştı!

"HASTANEDEN VE DOKTORLARDAN KORKAN BİR MİLLETTİK"

Nazife Oğlakçıoğlu ile evli olan, Asil ve Emir adında iki çocuk babası 53 yaşındaki oyuncu, "Şu anda büyük bir ihtimalle bir yerde yayınlanıyordur diye düşünüyorum. Beş yaşında çocuk, 'Doktorlar Suat' diye bağırıyor. Çok başarılı bir uyarlamaydı. İşin sırrı aslında samimiyet. Doktorlar da o samimiyetle çekilmiş bir işti ve ilklerden biriydi. Oyuncu kadrosu çok iyi anlaşıyordu, yapım firması oyuncularla o bağı çok sağlam kurmuştu ve gerçekten senaryo olarak da çok doğru bir işti. Hem ilişkileri anlatıyordu hem de bir hastane yapısını anlatıyordu. Genelde biz hastaneden korkan ve doktorlardan korkan bir millettik biliyorsunuz. 'Bekir Bey ben dizinizin hayranıydım, şu anda doktorum ve şurada çalışıyorum' diyen birçok seyirciye, birçok kardeşimize denk geldim. Bir gün Asil’i doktora götürdüm. Hastanede bir doktor, 'Ben Doktorlar'ı izliyordum doktor oldum, şu anda sizin burada olduğunuza inanamıyorum' dedi. O yüzden o büyük bir motivasyon. Birilerinin sizi izleyip, sonra size imrenerek bir mesleği seçmesi, birilerine faydalı şeyler yapıyor olması müthiş bir motivasyon" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Masterchef'te skandal hata! İtalyan şef Danilo açıkladı: Günah

Pınar Altuğ'un kızı Su Atacan resmen babasının kopyası! 'Babası peruk takmış sandım'

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ'un kızı Su Atacan resmen babasının kopyası! 'Babası peruk takmış sandım'
Kraliçe Elizabeth'in değerli mücevherleri kime kalacak? Şoke eden gerçek....

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe Elizabeth'in değerli mücevherleri kime kalacak? Şoke eden gerçek....

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0