Acun Ilıcalı yeni sezona bomba bir giriş yapmaya hazırlanıyor! Engin Öztürk'le el sıkıştı

Akın Akınözü ve Bensu Soral'in başrollerde yer alacağı "Tuzak" dizisiyle yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Acun Ilıcalı'dan bir müjdeli haber daha geldi. iddialara göre Ilıcalı "Sıfırıncı Gün" isimli polisiye dizisi için Engin Öztürk'le anlaşma masasına oturdu.

Birbirinden başarılı yarışma programlarıyla reyting rekorları kıran TV8, yeni sezonda bomba bir projeyi dizi severlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Son olarak Hercai dizisinin yıldızı Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın başrolleri paylaşacağı "Tuzak" dizisi için kolları sıvayan Acun Ilıcalı'nın yeni bir dizi için daha anlaşmalar sağladığı ortaya çıktı. 

Acun IlıcalıİLİŞKİLİ HABERAcun Ilıcalı'nın Akın Akınözü planı çok ses getirecek! Yalnızca Türkiye'de değil...

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı

Daha önce TV8 ekranlarının fenomen dizisi 'Doğduğun Ev Kaderindir'de başrol olan Engin Öztürk'ün "Sıfırıncı Gün" isimli projeyle izleyenlerin karşısına çıkacağı öğrenildi. Polisiye dizisi olduğu iddia edilen Sıfırıncı Gün dizisinde Berk Cankat ile Yiğit Özşener gibi iki önemli oyuncunun da Öztürk'e eşlik edeceği söyleniyor.

Engin Öztürk

Engin Öztürk

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yayın tarihi belli oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam fragman...

Pınar Altuğ'un kızı Su Atacan resmen babasının kopyası! 'Babası peruk takmış sandım'

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ'un kızı Su Atacan resmen babasının kopyası! 'Babası peruk takmış sandım'

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0