MasterChef Murat'ın yeni işi şoke etti! Acun Ilıcalı'yı tehdit etmişti

Murat Özdemir MasterChef yarışmasında gösterdiği agresif tavırlarla gündeme gelmişti. Özdemir'in şimdilerde yaptığı iş herkesi şoke etti.

Türkiye'de en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan MasterChef yarışmasındaki Murat Özdemir, yaptığı işler ya da lezzetleriyle değil de skandallarla gündeme geldi. Önce papağanına eziyet etmesi nedeniyle büyük tepki gören Özdemir, daha sonraki süreçte ise polise para uzatması ve üslubu yüzünden tepki gördü.

SON OLARAK ACUN'U TEHDİT ETTİ!

Skandalların adamı olarak bilinen Özdemir, son vukuatını ise ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'yı tehdit ederek gerçekleştirdi. Ilıcalı için "Hayatımı bitirdi" diyen Özdemir, "Aklın varsa içeride öldür beni, dışarıya çıkartma" ifadeleriyle Ilıcalı'yı tehdit etti.

YENİ İŞİ ŞAŞIRTTI!

Uzun bir süreden bu yana sessizliğini koruyan Özdemir, kendisine yeni bir iş buldu. Şu sıralar Bolu'da lokma arabası işleten Özdemir, cenaze, düğün ve hayır organizasyonlarına giderek lokma dağıtımı gerçekleştiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ağaçta delik açan ağaçkakan görenleri büyüledi!

Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu ders hayatına başladı! 407 öğrenci eğitim hayatına devam ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu ders hayatına başladı! 407 öğrenci eğitim hayatına devam ediyor
Yusuf Güney'in başı dertten kurtulmuyor! 'İstanbul bana iyi gelmiyor'

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney'in başı dertten kurtulmuyor! 'İstanbul bana iyi gelmiyor'
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0