Pelin Akil'den çocuk itirafı: İkiz gelirse diye çok korkuyoruz!

"Arka Sıradakiler", "Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı" ve "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" gibi dizilerle adından söz ettiren oyuncu Pelin Akil, başarılı meslek hayatı kadar özel yaşantısıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Lina ve Alin adında ikiz kızları olan ünlü oyuncu, yeniden anne olmak istediğini dile getirdi.

2016 yılında nikah masasına oturan oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan, mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösteriliyor. Özellikle 2019 yılında kucaklarına aldıkları ikiz kızları Lina ve Alin'le sık sık gündem olan ünlü çift sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla adından söz ettiriyor. 

Pelin Akil ve Anıl Altan kızlarıyla birlikte

Pelin Akil ve Anıl Altan kızlarıyla birlikte

Geçtiğimiz günlerde kızlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Pelin Akil, "Başka çocuk istiyor musunuz?" sorusuna hayranlarını şaşırtan bir yanıt verdi. Yeniden anne olmak istediğini dile getiren ünlü oyuncu "Hayır diyemiyoruz, ikimizin de çocuk sevgisi çok fazla. İkizlerimiz kız, belki erkek olur diyoruz... Ama ikiz gelirse diye de korkuyoruz" ifadelerini kullandı. Akil'in bu istediği sosyal medya kullanıcıları tarafından "Valla bu ikizler gibi gelecekse yeniden ikizleriniz olsun" ve "Çok güzel bir anne umarım diledikleri gibi olur" şeklinde yorumladı. 

Alin ve Lina

Alin ve Lina

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yusuf Güney'in başı dertten kurtulmuyor! 'İstanbul bana iyi gelmiyor'

İbrahim Tatlıses Kuruçeşme'de fırtına gibi esti! Tezahüratlar susmadı

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses Kuruçeşme'de fırtına gibi esti! Tezahüratlar susmadı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Nazlı 1 yıl önce

Allah nazardan saklasın ikisinede maşallah