Nadide Sultan'dan herkesi şoke eden çocukluk itirafı!

Ünlü şarkıcı Nadide Sultan, ailesiyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Çocukluğuna dair babasının güzel hatıralar bırakmadığını söyleyen Sultan, "Bu olayları annemin etrafında toplanarak atlatmaya çalıştık" dedi.

Şarkıcı, oyuncu ve sunucu Nadide Sultan Yonat, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajında çok da parlak olmayan çocukluğundan bahsetti. Babasının ailesine ve kendisini zor günler yaşattığını anlatan 45 yaşındaki şarkıcı Sultan, bu acıklı hikayeyi şu ifadelerle aktardı:

"Anne ve babam sıkıntılıydı ve aile içinde bitmeyen sıkıntılar vardı. Sonunda da ayrıldılar zaten. Annem ve babam sonradan ayrı yollara girdiler ve ikisinin de çocukları oldu. Çocukluğumu çok hatırlamak istemiyorum. Kardeşlerim için de travmatik dönemlerdi. Maddi ve manevi sıkıntılı yıllar geçirdik. Bu olayları annemin etrafında toplanarak atlatmaya çalıştık."

Nadide Sultan

Nadide Sultan

Nadide SultanİLİŞKİLİ HABERNadide Sultan'dan çok konuşulacak Alişan itirafı!

"ABİM, BABAMIN ŞİDDETİNİ GÖRDÜ"

Babasının yetiştirilme tarzından dolayı bir takım sıkıntılar yaşadıklarını belirten ünlü şarkıcı açıklamaların devamında, "Bize de bunları yansıtıyordu. Sorumlu bir baba değildi, tır şoförü olduğu için aylarca evden gider ve annemi dışarı çıkarmazdı. Özellikle abim, babamın şiddetini gördü ama bizler de hep şahit olduk. Abimle olan sıkıntılar araya girdiğim için şiddete maruz kalıyordum. Onun dışında ben babamın 'Canım kızım' dediğiydim. Bana hep anaç tavuk derlerdi çünkü kardeşlerime hep sahip çıkardım. Hatta hep ağabeyimin ablası olarak biliniyordum. Annem bizi büyütene kadar çoğu şeye katlandıktan sonra boşandı" şeklinde konuştu.

Nadide Sultan ailesi hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu

Nadide Sultan ailesi hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mehmet Yalçınkaya gençlik halini paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın küçük kızı Melisa'ya aldığı ayakkabının fiyatı dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'nın küçük kızı Melisa'ya aldığı ayakkabının fiyatı dudak uçuklattı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0