Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'un yeni dizisi belli oldu! Merve Dizdar'la oynayacak

Teşkilat dizisinde gösterdiği performansla Pantene Altın Kelebek En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi olan Çağlar Ertuğrul'un yeni projesi belli oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

En Son TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Teşkilat'ta rol alan yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul son dönemlerin gözdesi haline geldi. Teşkilat'ın ardından bir süredir ekranlardan uzak kalan yakışıklı oyuncu yaptığı son paylaşımla hayranlarını sevindirerek yeni projesini duyurdu. Çağlar Ertuğrul'un yeni projesi belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ertuğrul blutv'de yayınlanacak olan Magarsus adlı dizinin 3 başrolünden biri oldu. Çekimleri ekim ayında Adana'da başlayacak olan dizinin diğer başrol oyuncuları da belli oldu.

Son olarak rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisindeki performansıyla dikkat çeken Merve Dizdar, Ertuğrul'a dizide eşlik edecek. Sadakatsiz, Çukur, Alev Alev dizileriyle yükselişe geçen Berkay Ateş dizinin bir diğer başrolü oldu.

15 KİLO ALACAK!

Henüz proje hakkında bir detay vermeyen Ertuğrul, "15 kilo almadan önce son pozlar..." notuyla paylaştığı bu fotoğrafıyla hayranlarını heyecanlandırdı.

Sık sık Cem Talu'nun kameralarına poz veren Çağlar Ertuğrul yeni bir pozla gündeme geldi. Paylaşımı yapar yapmaz rekor beğeni geldi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

'İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var' programında gözyaşları sel oldu!

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0