Yılmaz Morgül çocukları es geçmedi! Yardım üstüne yardım...

Daha öncede gerçekleştirdiği yardımlarla gündeme gelen şarkıcı Yılmaz Morgül bu sefer çocukları es geçmedi. Ünlü şarkıcı Engelsiz Yaşam Vakfı'nda düzenlenen törenle yeni eğitim dönemine başlayan elli çocuğa okul kırtasiye malzemeleriyle ilgili yardımda bulundu.

Vakıflara gerçekleştirdiği yardımlar sebebiyle "Vakıf Dostu" olarak adlandırılan Türk Sanat Müziğinin en sevilen ve güçlü isimlerinden şarkıcı Yılmaz Morgül, daha önce de ücretsiz konserler vererek, konserlerden aldığı parayı vakıflara temin ederek gündeme gelmişti. Şimdilerdeyse okulları açılan öğrenciler için Engelsiz Yaşam Vakfı'na koştu, kolları sıvadı.

yılmaz morgül (snob magazin)

yılmaz morgül (snob magazin)

"BİZ ZOR GÜNLER YAŞADIK..."

Morgül, okul çantası, okul forması, suluk, beslenme çantası ve kırtasiye malzemelerinden oluşan ürünlerden hediyeler dağıttı. Gözyaşları içinde kalan Yılmaz Morgül "Okula giderken annemiz kitap defterlerimizi kumaş veya naylon torbalara koyardı. Okul çantası nedir görmedik ve çok zor günler yaşadık. Bunu da her fırsatta dile getiriyorum ki, böyle yardımları neden yaptığım daha iyi anlaşılsın istiyorum" ifadelerini kullandı. 

İLGİNİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Güneş sisteminin sırları animasyon yapıldı!

BİR YORUM YAPIN 0