Teşkilat'ın Mete Başkan'ı Mesut Akusta'dan yeni proje!

Son olarak "Teşkilat" dizisinde Mete Başkan karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Mesut Akusta'nın yeni adresi belli oldu. Ünlü oyuncu TRT'nin yeni dizisi Cennet'in Çocukları ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

"Karagül", "Babil" ve "Teşkilat" gibi birbirinden başarılı yapımlarda rol alan oyuncu Mesut Akusta'nın yeni projesi belli oldu. Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncunun TRT'nin Gold Film imzalı dizisi 'Cennet’in Çocukları'na dahil olduğu öğrenildi.

Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu yapımın kadrosunda Ayça Bingöl, Dilara Aksüyek, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Bihter Dinçer gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Akusta,  Ayça Bingöl'ün oynadığı Cennet karakterinin eşi olarak izleyenlerin karşısına çıkacak.

Ayça Bingöl

Ayça Bingöl

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kıvanç Tatlıtuğ ile geleceğe yolculuk! Yeni reklam filmiyle gündem oldu

Hülya Koçyiğit bombayı patlattı! Tarık Akan'ın bilinmeyenleri ağızları açık bıraktı

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Koçyiğit bombayı patlattı! Tarık Akan'ın bilinmeyenleri ağızları açık bıraktı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0