Cansu Dere'den şaşırtan itiraflar! "Sosyal medyada..."

Ünlü oyuncu Cansu Dere, bir dergi için kamera karşısına geçti. Verdiği röportajda sosyal medya mecraları içinde açıklama yapan Dere, şaşırtıcı itiraflarda bulundu. Dere "Sosyal medyadaki yorumlar asla üzülmeme sebep olmaz" ifadesini kullandı.

Ünlü oyuncu Cansu Dere, özel hayatıyla ilgili de açıklamalar yaptığı özel bir dergi için kamera karşısına geçti. Dere, samimiyetle soruları yanıtlarken, verdiği röportajda dikkat çeken itirafları gündem oldu.

cansu dere

cansu dere

"SOSYAL MEDYA ÜZÜLMEME SEBEP OLAMAZ"

Dere sosyal medyada gelen yorumlar için "17 yaşımdan beri birilerinin beğenisini ve eleştirisini alarak büyüdüm. Fiziksel görünüşümle ilgili hiçbir eleştiriye kulak asmamak gerektiğini öğrendim. Herkesin beğenisini kazanayım diye bir arzum yok. Sosyal medyadaki yorumlar asla üzülmeme neden olamaz." açıklamasında bulundu. 

cansu dere

cansu dere

"HERKESİN YALNIZ KALABİLMESİ LAZIM"

Özel hayatıyla da ilgili ilk kez açıklama yapan Dere "Yalnızlık, kendin tercih ettiğinde şahane bir şey. Herkesin yalnız kalabilmesi lazım. İnsanlar yalnız kalabilirse mecburiyetten kurtulur. Mecburi ilişkiler olmaz hayatında, temiz ilişkileri olur. Sadece kadın-erkek ilişkisi için konuşmuyorum. Arkadaşlık ilişkileri de buna dahil." ifadelerini kullandı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ev hapsi kaldırılan Gülşen karakolda imza verdi

Safiye Soyman'dan duygusal paylaşım! Oğlunun hastalığı öncesi...

İLİŞKİLİ HABER

Safiye Soyman'dan duygusal paylaşım! Oğlunun hastalığı öncesi...

BİR YORUM YAPIN 0