Hande Erçel yeğeniyle yüzleri güldürdü!

Oyuncu Hande Erçel'e benzerliğiyle bilinen 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'den yürekleri burkan haber gelmişti. Tedavi sürecinin iyi gittiği bilinen minik Mavi'den yeni bir görsel geldi. Oyuncu Hande Erçel, yeğenini "Anasının kızı" notuyla paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kansere yakalandığı haberiyle herkesi üzen Hande Erçel'in 2,5 yaşındaki yeğeni Mavi, tedavi süreciyle hem ailesine hem de durumunu merak edenlere rahat bir nefes aldırmıştı. Sık sık yeğeni ile paylaşım yapan oyuncu Hande Erçel, önceki gün Instagram sayfasında yine Mavi'ye yer verdi.

Gamze Erçel Mavinin fotoğrafını paylaştı

Gamze Erçel Mavinin fotoğrafını paylaştı

"ANASININ KIZI"

4.9 milyon takipçiye sahip olan Erçel, minik Mavi'nin giydiği parlak taşlı ayakkabıları "Anasının kızı" notuyla paylaşıma sundu. Mavi'nin bu fotoğrafı kısa sürede yoğun ilgi gördü.

NE OLMUŞTU?

Hande Erçel'e benzeyen yeğeni Aylin Mavi'nin kanser tedavisi görmeye başladığı öğrenildi. İlk bilgiyi Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Arto verirken, bazı sosyal medya kullanıcıları duydukları haberin karşısında üzüntülerini paylaştı.

Minik kızlarının daha 2,5 yaşında kansere yakalanmasının şokunda olan Gamze Erçel, ilk açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı.

"TEDAVİ SÜRECİNE BAŞLADIK"

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel Mavi'nin tedavi süreciyle ilgili şunları kaydetti:

Gamze Erçelin paylaşımı

Gamze Erçelin paylaşımı

"Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz...
İki hafta önce kızımız Mavi'yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi de gayet iyi. Normalde böyle bir açıklamayı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Önceden çekimleri yapılmış ve anlaşmamız olan içerikleri paylaşmak dışında pek aktif değildim zaten. Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya hatta aile büyüklerimize de ufak bir sağlık sorunu yaşıyoruz diyerek tamamlamaktı niyetimiz. Fakat çok az kişinin bilmesine rağmen bir şekilde bu konu birilerinin Magazin malzemesi haline gelmiş oldu. Şuana kadar hemen hepsi ricamız üzerine haberi kaldırdı. Haberi hiç paylaşmayıp hassasiyet gösteren diğer Magazin sayfalarına ayrıca teşekkür ederim. Çünkü en başında dediğim gibi biz bu işi en sessiz, sakin bir şekilde atlatıp tekrar geri dönecektik. Maalesef ipin ucu kaçtı... Destekleriniz ve anlayışınız için teşekkürler"

Daha 2,5 yaşında olan küçük Mavi'nin hastalığı ilk olarak ailesinin şüpheleri sonucu ortaya çıktı.

KARNINDA OLUŞAN ŞİŞLİK ŞÜPHELENDİRDİ

Küçük Mavi'nin hastalığı, karnında oluşan şişlik sonucu ortaya çıktı. Anne ve babası bu gerçeği kızlarını, şüphe üzerine hastaneye götürerek öğrendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Teşkilat'tan ayrılan Çağlar Ertuğrul'un yeni dizisi belli oldu! ​

 Devrim Saltoğlu baba oldu! Çocuğunun ismine öyle bir anlam yükledi ki...

İLİŞKİLİ HABER

Devrim Saltoğlu baba oldu! Çocuğunun ismine öyle bir anlam yükledi ki...
Haluk Levent sitem etti! Kendisinden istenilen fidyeyi duyunca...

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent sitem etti! Kendisinden istenilen fidyeyi duyunca...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

Şua 1 yıl önce

Yav kardesim hadisi şerif var.nazar deveyi kazana insanı mezara koyar.su yavruların enerjileri zaten düşük.sosyal medya mecrası artık hep bu yavrucaklarla dolu.

Toplam 2 beğeni

konuk 1 yıl önce

çok geçmiş olsun masum yavruya Allah şifalar versin. artık çok fazla sosyal medyada resim ve videolarını paylaşmayın nazar değer çpcuklarınıza.

Toplam 1 beğeni