Hadise'den güç aldı! Çağla Şikel'den şaşırtan itiraflar

Ünlü şarkıcı Hadise geçtiğimiz günlerde eşi Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açmış ve sebep olarak da psikolojik şiddet gördüğünü belirtmişti. Ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel'de yüzü olduğu markanın açılışında kendisi hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Bir markanın yüzü olarak seçilen Çağla Şikel, yüzü olduğu mağazanın açılışında hakkında çıkan iddialara yanıt verirken, meslektaşı Hadise'nin boşanmasında etkili olan psikolojik şiddet konusunda çarpıcı itiraflarda bulunarak herkesi şaşırttı.

çağla şikel

çağla şikel

ŞİKEL İTİRAF ETTİ

Günlerdir magazinin dilinden düşmeyen Hadise ve eşi Mehmet Dinçerler'in boşanma sürecine girmiş olmaları ve devamında boşanmada etkin rol oynayan psikolojik şiddet içeriğinin yer aldığı belirtilmişti. Konuya ilişkin açıklama Çağla Şikel'den itiraflarla geldi.

Mehmet Dinçerler bu habere üzülecek! YargıtayİLİŞKİLİ HABERMehmet Dinçerler bu habere üzülecek! Yargıtay'dan Hadise'ye sevindiren haber

çağla şikel

çağla şikel

"HAYATIMDA KİMSE YOK KEŞKE SORULSAYDI"

Açılışta davetlilerle ilgilendikten sonra basın mensuplarına dönen Şikel, magazin gündeminde Tolga Akiş ile ortaya atılan iddialara sert yanıt verdi. Şikel "Sorulmadan yapıldığı için haberler, bu anlamda çok kırgınım. Keşke sorulsaydı ve haber yapılsaydı da benim ailem, beni sevenler, arkadaş çevrem maruz kalmış olmazdı. Haber yapıldıktan sonra sorulması bence çok saçma bir şey. Ama hayatımda kimse yok. Geçen gün de bir arkadaş ortamında hep birlikteydik, Burak vardı, Tolga vardı Edis vardı. Biz sürekli görüşen insanlarız. Böyle bir şey asla olamaz. Sormadan inatla böyle bir şeyi yazmaya devam ediyorlar. Buyurun yazsınlar. Bu benden bir şey götürmez, bana bir şey getirmez. Çünkü yalan, olmayan bir şey, var olmayan bir şey. Bu senaryotik bir şey, bu sebeple de beni zerre kadar ilgilendirmiyor bu yazılanlar." açıklamasında bulundu.

çağla şikel ve emre altuğ

çağla şikel ve emre altuğ

"BENDE PSİKOLOJİK ŞİDDET GÖRDÜM"

Hadise'nin gördüğü psikolojik şiddet konusunda açıklama yapan Şikel, itirafta bulundu: "Ben hiç fiziksel şiddet yaşamadım, kimse de yaşamasın. Ama psikolojik şiddeti farkında olmadan birbirimize, ailemize uyguluyoruz. Ben de psikolojik şiddete maruz kaldım ama bunu çok sonradan fark ettim. Dolayısıyla her ilişkide empati kurmak önemli" 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

54 kiloluk genç kız, 43 dakikada 240 çöp şiş yedi!

Mehmet Dinçerler bu habere üzülecek! Yargıtay'dan Hadise'ye sevindiren haber

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Dinçerler bu habere üzülecek! Yargıtay'dan Hadise'ye sevindiren haber
Oktay Kaynarca'dan hüzünlendiren çocuk itirafı! 'Şimdi ki aklım olsaydı...'

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca'dan hüzünlendiren çocuk itirafı! 'Şimdi ki aklım olsaydı...'

BİR YORUM YAPIN 0