Aslı Şen'den çarpıcı estetik açıklaması! "Kimisi maymuna..."

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden olan Alı Şen, estetik hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Samimi ve içten konuşmasıyla herkesin beğenisi kazanan ünlü isim, estetikle kimisinin maymuna döndüğünü belirtti.

Sosyete hayatının ünlü isimlerinden biri olan Aslı Şen, daha önce estetik yaptırdığını aynı Seda Sayan gibi saklamayı değil göstermeyi tercih etmişti. Yaptırdığı estetiklerle, estetik yaptıranlar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Şen kimisinin estetikle maymuna döndüğünü belirtti.

aslı şen

aslı şen

10 KİLO VERDİ!

Aslı şen cemiyet hayatının en dobra konuşan isimlerinden biri olarak geçer. Ünlü iş adamı Metin şen ile mutlu evliliğini devam ettiren Şen, estetikleriyle gündeme geldi. Son dönemlerde değişen yüz hattı ve şekli, takipçilerinin gözünden kaçmadı. Bir diyet programıyla yaklaşık 10 kilo veren Şen, üzerine bir de estetik olduğunu açıkladı.

aslı şen

aslı şen

"ÖNEMLİ OLAN DOĞRU İŞLEMİ YAPTIRMAK"

Yaptırdığı estetik müdahaleleri de hiç gizlemeyen Şen "Kilolu olduğum dönemde de selülitim yoktu. Kendimi en iyi hissedeceğim şekilde müdahaleler yaptırıyorum. Seda Sayan'dan bilinen ip yöntemini çeneme, gıdıma, yüzümün alt ve üst bölgesine yatırdım. Kaşlarımı çektirmedim, badem göz ameliyatı yaptırmadım. Ama bu uygulamalarla öyleymiş gibi görünüyor. Güzel yaş alanlardanım. Ben bilgi alırım ama uygulamayı en az yaptıran isimlerdenim. Önemli olan zamanında doğru işlemi yaptırmak." açıklamasında bulundu.

aslı şen

aslı şen

"MAYMUNA DÖNDÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM"

Devamında estetik yaptıranlar ve yaptıracak olanlar için konuşan Şen "Benim alım gücü çok daha fazla olan bazı tanıdıklarımın yaptırdıkları operasyonlarla maymuna döndüğünü de düşünüyorum. Bu konuda akıllıca seçimler yapmalısınız. En önemlisi kendi içinize yatırım yapın. Asıl sizi çekici yapan öz güveniniz." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

54 kiloluk genç kız, 43 dakikada 240 çöp şiş yedi!

Mine Tugay'dan çocuk itirafı! Sosyal medyadan yanıtladı

İLİŞKİLİ HABER

Mine Tugay'dan çocuk itirafı! Sosyal medyadan yanıtladı

BİR YORUM YAPIN 0