Kaya Çilingiroğlu Avşar'lı aile fotoğrafını paylaştı! Hülya Avşar'ın evlilik itirafı olay oldu

Şarkıcı Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla gündeme oturdu. Kaya Çilingiroğlu kızı Zehra ve eski eşi Hülya Avşar ile poz verdiği karesini paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu 1997 yılında dünyavine girmişti. 2005 yılında boşanan çift, arkadaş kalarak çocukları için sık sık bir araya gelmeyi ihmal etmedi. Avşar ve Çilingiroğlu, geçtiğimiz günlerde Zehra'nın çocukluk arkadaşının düğününe eski eşi Kaya Çilingiroğlu'yla katılmış ve aile fotoğraflarıyla gündeme gelmişti. Avşar kızının da evlenmesiyle alakalı "İlk defa bizim arkadaşlardan birinin çocuğu evleniyor. Zehra'dan yaşça büyük ama 'eyvah!' dedim. Çok zor bir durummuş kız evlendirmek. Ne yapacağız? Ben kendimi Zehra'nın evlenecek olmasına alıştırdım ama yüz yüze gelince biraz ağır geldi." açıklamasında bulundu.

kaya çilingiroğlu

kaya çilingiroğlu

AİLE FOTOĞRAFI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Zehra Çilingiroğlu, hem annesinin hem de babasının sayesinde büyük bir şöhret yakalamış ve bu iki ismi de kullanarak bir kariyer oluşturmuştu. Kaya Çilingiroğlu, kzıının arkadaşının düğününe katılmış ve eski eşi Hülya Avşar'ında olduğu fotoğrafları paylaşmıştı.

kaya çilingiroğlu

kaya çilingiroğlu

"GARİP BİR DUYGU EYVAH!"

Avşar ve kızlarıyla verdiği pozlarda düğünde olduklarını ifade eden Çilingiroğlu "Kızımın çocukluk arkadaşı, yani benim de kızım Melis'in düğünü. Garip bir duygu. Eyvah" notunu paylaştı. Ardından kızının olduğu fotoğrafı paylaşarak "Hangimize benziyor?" sorusunu sordu.  Çilingiroğlu'nun sorusuna "Güzellik anneden gülüş babadan", "Size benziyor", "Güzelliğin temeli anne" yorumlarına yağdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Malezya'nın Türkiye hamlesi: Yeni roadshow başlattılar

Yusuf İslam Atatürk Kültür Merkezi hakkında konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf İslam Atatürk Kültür Merkezi hakkında konuştu!

BİR YORUM YAPIN 3

Kayankayana 1 yıl önce

Kayanin selam var sana hülya

Hanzo 1 yıl önce

hülya avsar bende cok begeniyorum ama acayip laşk olmuştur. ye ye ye nereye kadar arkadas...

hakkını veren 1 yıl önce

kimse hülya avşara benzeyemez.Kızı bile....Kadın hala taş çıkartır şimdiki baby gırllere