Selen Görgüzel boşandıktan sonra itiraf etti! "Pişmanım!"

Ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan'la geçtiğimiz aylardan boşanan Selen Görgüzel, mavi tikli hesabını silmesiyle gündem olmuştu. Sırf soyadında Alkan var diye hesabını bile kapatan Görgüzel, evlilik için yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi oturdu.

Selen Görgüzel, Hamdi Alkan'la 2014 yılında dünyaevie girmişti. Geçtiğimiz aylarda boşanma kararı alan çiftten Görgüzel hala durumu atlatabilmiş değil gibi gözüküyor. Görgüzel Alkan soyadıyla açılmış olan mavi tikli hesabını kapatıp, artık soyadını bile görmek istemediğini belirtmişti. 

selen görgüzel

selen görgüzel

PİŞMANLIĞINI DİLE GETİRDİ

Geçtiğimiz gün evlilik üzerine açıklama yapan Görgüzel çevresinde evlenip de mutlu olan kimseyi görmediğini ifade ederek pişmanlığını dile getirdi: "Ben artık evlenmeyi düşünmem, evlilikten mutlu olan yok." ifadelerini kullandı.

hamdi alkan selen görgüzel

hamdi alkan selen görgüzel

"KİMSENİN SOYADINA İHTİYACIM YOK"

Soyadını boşanır boşanmaz sosyal medya hesaplarından kaldıran Görgüzel "Benim hayatta terk bırakamayacağım şey yok. Evliyken eski soyadımla hesap açtığım için öyle beni onaylayıp mavi tık vermiş. Boşandıktan sonra 'eski soyadımı kaldırın' diye yazdım ama ret aldım. Beş bin dolar istediler bu işlem için. Ben de yeni bir hesap açtım. Kendi soyadımla var olmuş bir kadınım, her zaman ayakları üzerinde durmuş kadın olduğum için kimsenin soyadına hayatım boyunca ihtiyacım olmadı. Bittikten sonra taşımanın anlamı yok" açıklamasında bulundu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

54 kiloluk genç kız, 43 dakikada 240 çöp şiş yedi!

Squid Game'in yönetmeni bombayı patlattı! Leonardo DiCaprio hayranları teklifi duyunca...

İLİŞKİLİ HABER

Squid Game'in yönetmeni bombayı patlattı! Leonardo DiCaprio hayranları teklifi duyunca...

BİR YORUM YAPIN 0