Uğur Pektaş sessizlik yeminini bozdu! İmalı paylaşımıyla kime gönderme yaptı?

Arka Sokaklar dizisinden sonra dine sarılan oyuncu Uğur Pektaş uzun süredir inzivaya çekilmişti. Yıllar sonra ilk kez geçtiğimiz günlerde cenazeye katılan Pektaş, sessizliğini bozdu. Son yaptığı imalı paylaşımla gündeme bomba gibi oturdu.

2005 yılında Survivor'da birinci olan Uğur Pektaş, adını zihinlere kazımayı başarmış ve ardından Arka Sokaklar dizisiyle ekranların sevilen ismi olmuştu. 2008 yılında dizideki partneri Gamze Özçelik ile gerçekten dünyaevine giren Pektaş, 2011 yılında ayrılma kararı almıştı. Sonrasına çift kendi dini inanışlarının yolundan giderek hayatlarına devam etmiş ve oyunculuk kariyerlerini sonlandırmıştı. İnzivaya çekilerek kendini dine adayan Uğur Pektaş, yıllar sonra sessizliğini bozarak kameralara geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Ömer Ömer Tuğrul İnançer'in cenazesinde yakalanmıştı.

uğur pektaş

uğur pektaş

İŞTE O İMALI PAYLAŞIM...

Geçtiğimiz gün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şaşırttı. İma ederek söylemlerde bulunan ve sitem içeren sözlerinin olduğu paylaşımda "Çoook derinlere gömdüğün vicdanının kulağıyla dinleyesin istersen ve yapabilirsen eğer...Modadır ya paylaşırız orda burada yediğimizi, içtiğimizi, gittiğimiz yerleri, eşimizin en mahrem görüntülerini...Neden paylaşıyorum demez paylaşan kişi, sadece rapor verir gibi o anını nakleder birilerine...İçindeki hangi boşluk bunu yaptırır... Sence? Oysaki yediğin, içtiğin bedenin, zihnin içindi...Eşinin, ailenin en mahrem halleri kalbiniz için ruhunuz içindi..." açıklamasında bulundu.

uğur pektaş paylaşımı

uğur pektaş paylaşımı

"EĞER GERÇEKTEN SEVSEN..."

Pektaş paylaşımının devamında ise "Gerçekten sevsen, yaşadığın andan keyif alsan paylaşır mısın acaba yine de? Bakın ben şu durumdayım, bu durumdayım diye....Şükür haliyle seni dünyaya gönderene teşekkürlerini sunsan verdikleri için... Başkalarıyla gizlice yarışa gireceğine... İnsanlar ışıklı insanları, pırıltılı şeyleri severler ama çoğu o ışığın kendi karanlıklarını göstermelerinden korkup kaçarlar... Kalanlar ayanlardır... Bizler bu oyunları oynarken birileri çok ciddi oyunlar oynuyor unutma, fark et..." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kaya Çilingiroğlu kızı Zehra'yı paylaştı! Hülya Avşar'lı aile fotoğraflarına beğeni yağdı!

Mehmet Dinçerler'in okul yıllığı ortaya çıktı! Adı da aşkı gibi yalan çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Dinçerler'in okul yıllığı ortaya çıktı! Adı da aşkı gibi yalan çıktı
Gamze Özçelik çocuklara umut olmaya devam ediyor!

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik çocuklara umut olmaya devam ediyor!

BİR YORUM YAPIN 0