Hastalığı yüzünden 18 doz aşı olan Ece Seçkin'den acı itiraf: 7 ay işkence çektim!

Neredeyse 3 yıldır mücadele ettiği alerjik hastalığından kurtulabilmek için hastaneden hastaneye koşan şarkıcı Ece Seçkin, hastalık süreci hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Çok acı çektiğini ve sabrettiğini dile getiren Seçkin, "Çok dua ediyorum, bana da çok dua eden insan var. " ifadelerini kullandı.

"Adeyyo", "Güzelim" ve "Hoşuna mı Gidiyor?" gibi birbirinden hit parçalarla müzik dünyasının sevilen isimlerinden biri haline gelen Ece Seçkin, yaklaşık 3 yıldır alerjik hastalıkla mücadele ediyor. Vücudundaki kaşıntı, kabartı, morarma ve kızarıklıklar nedeniyle sıkıntılı günler aylar ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Sabah TV'de Senem Aydın'ın konuğu oldu. 

Ece Seçkin

Ece Seçkin

"YAKLAŞIK YEDİ AY KADAR İŞKENCE ÇEKTİM"

Meslek hayatının yanı sıra özel yaşantısı hakkında da çok özel açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı, yıllardır mücadele ettiği hastalığı hakkında konuştu. İdiyopatik kronik alerji geçirdiğini dile getiren Seçkin, şu ifadeleri kullandı:

"İdiyopatik kronik alerji, yani sebebi bilinmeyen, tanısı konulamayan… Çok kötü şekilde iki yıl sürdü. Rahatsızlığımın ne olduğunun bulunması biraz zor olduğu için doğru tedaviye başlayamamıştık. Ama sonra doktorumun teşhis koyması ve doğru tedaviyle hayatım kolaylaştı. Yaklaşık yedi ay kadar işkence çektim. Sonrasında doğru tedaviyle iyi bir yere geldik. Ve iki aydır o atakları geçirecek, hastanelik olacak şeyler yaşamadım. Çok dua ediyorum, bana da çok dua eden insan var. Hep mesajlar attılar, aradılar, onlara da çok teşekkür ederim. Gerçekten sabırla atlattık gibi gözüküyor."

"HASTA SERÜVENİM ÇOK UZUN SÜRDÜ"

Yaşadıklarını sosyal medyada paylaşmadığını dile getiren Seçkin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hasta serüvenim çok uzun sürdü. O dönemde paylaşamadım yaşadıklarımı, hastalanıyorsun, sen de bir insansın ve ağır bir rahatsızlık geçiriyorsun. Ama sanki bu senin zayıf bir tarafınmış, göstermemelisin gibi düşünmüştüm. Halbuki tam tersi keşke paylaşsaymışım. Belki o destekle, moralle çok daha hızlı toparlayacaktım. Ama sonradan anlattım ve bak herkesin verdiği moral bana ne kadar iyi geldi ki iyileştim. Şu an iyiyim, her şey yolunda atlattık diyebiliriz." 

Ece Seçkin hastalık süreci

Ece Seçkin hastalık süreci

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

'Masum' adını verdiği yeni teklisini yayınlayan Ece Seçkin, şarkısının kapak görselinde alerjik hastalığı sebebiyle oluşan iğne izlerini kapatmak için çiçekli bir çözüm buldu.Bugüne dek 18 adet aşı olan Seçkin, kolundaki izleri yara bandı ve çiçekler ile kapattı. Kapak görselini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı "Kolumdaki çiçek devam eden tedavimi temsil ediyor. Klibime her baktığımda inancımı ve sabrımı hatırlatması için bu temayı seçtik." ifadelerini kullandı.

Ece Seçkin yeni albüm kapağında kolunu çiçekle kapattı

Ece Seçkin yeni albüm kapağında kolunu çiçekle kapattı

"18 DOZ AŞI OLDUM" DEMİŞTİ!

Uzun zamandır alerjik hastalığıyla mücadele eden Ece Seçkin, hastalığı hakkında Posta gazetesine konuştu. "İdiyopatik Alerji' (sebebi bilinmeyen) tanısı koydular. 18 doz aşı oldum. Sonunda alerjimin tedavi edilebilir değil, sadece bastırılabilir olduğu anlaşıldı." diyerek hastalığını anlatan ünlü şarkıcı, şöyle konuştu:

"Bu konuda çok araştırma yaptım. Tıpkı benim gibi küçük dil şişmesiyle ölümden dönen hastalar olduğunu gördüm. Evet, çok zor günler geçirdim ve yaşadıklarımı anlatmak için çekindim." 

Hastalığının gerçek sebebini öğrenmek için yakın zamanda Amerika'ya gideceğini söyleyen ünlü şarkıcının sağlık durumu hayranlarını endişelendirdi.

Ece Seçkin hastalığı

Ece Seçkin hastalığı

HASTANEDEN PAYLAŞIM YAPTI

Düzenli olarak iğne yaptıran ünlü şarkıcı önceki gün 12'inci iğnesini yaptırdığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ece Seçkin

Ece Seçkin

Yüzündeki gülümsemeyi ihmal etmeyen ünlü şarkıcı paylaşımına "1 ay sonra bugünlerde tedavim bitti mi yoksa devam mı belli olacak. Ama içimden bir ses 1 yıldır beni mahveden bu misafirle artık vedalaşacağımızı söylüyor. Gidiyorsun Alerji gidiyorsun, yallah!" şeklinde not düştü. 

Ece Seçkin ınstagram paylaşımı

Ece Seçkin ınstagram paylaşımı

"VÜCUDUMA RESMEN KIRBAÇ VURULMUŞ GİBİYDİ"

Daha önce katıldığı bir programda hastalığından bahseden Seçkin, şöyle konuşmuştu:

"Çok titizimdir. Vücudumun buna alerjik bir reaksiyon vermesi, beni evden çıkamayacak hale soktu. Vücuduma resmen kırbaç vurulmuş gibiydi. Korkunç bir kaşıntı ve batma hissi vardı. İki-üç atak geçirdim. Doktorum ‘Bu nasıl bir alerji atağı’ diyerek şaşırdı. ‘Küçük dilin birazdan seni boğacak’ deyip hemen kortizon verdi. Stres kaynaklı diyorlar"

Ece Seçkin hastalığı hakkında açıklama yaptı

Ece Seçkin hastalığı hakkında açıklama yaptı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Camiden yapılan 'Kedi üzgün' anonsu viral oldu! Herkesi gülümseten o anlar...

Alişan aşiret düğününde sahne aldı! Geline takılan kilolarca altın...

İLİŞKİLİ HABER

Alişan aşiret düğününde sahne aldı! Geline takılan kilolarca altın...
İbrahim Büyükak'tan sevgi dolu paylaşım! Büyük beğeni aldı

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Büyükak'tan sevgi dolu paylaşım! Büyük beğeni aldı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Metin 6 ay önce

Nazar oldun. Ayetel kürsi, felak, nas okuman lazımdı. Göz önünde insansın.

Vatandaş 6 ay önce

Geçmiş olsun giydiklerini çeki düzen verirse açık giyinmezse bu bela üzerinden kalkar.

sevgi 6 ay önce

bu kadar makyaj malzemesi kullanıp alerjiden söz etmeyin. AIDIN SALİH'in GERÇEK TIP kitabında muhtelif alerji tedavisi görenleri okuyun yeter. yanlışlarınızı öğrenebilirsiniz. am siz yine de kendinizi ORTODOKS TIBBINA emanet edin.

Murat's 6 ay önce

Allah şifalar versin... Yalnız dıalar ibadetle bütünleşince daha güzel. Öteki tarafı düşünerek yaşamak lazım dimi Ece Hanım.

Toplam 1 beğeni