MasterChef Danilo Zanna çöllere düştü! Oturdu bedevilere menemen yaptı

Televizyonların en sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin jürisi İtalyan Şef Danilo Zanna, Mısır'da Sina bölgesinde yer alan Sharm El Seyh çöllerinde menemen yaptı.

2022 sezonunda bomba gibi geçtiği ve birbirinden başarılı aşçı adaylarının yarıştığı MasterChef Türkiye yine son hızla devam ediyor. Jüri koltuğunda bulunan İtalyan asıllı Şef Danilo Zanna, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. 

danilo zanna

danilo zanna

DANİLO ZANNA ÇÖLLERE DÜŞTÜ

Bir taraftan Türkiye'ye olan sevgisiyle bilinirken Zanna gittiği çöllerde menemen yaparak tarihe geçti. Ağır çöl şartlarına uyum sağlamaya çalışan Zanna, hazırlıklarının ardından sabahın erken saatlerinde çöl yolculuğuna başladı. 

danilo zanna

danilo zanna

MENEMEN MALZEMELERİNİ YANINDA GETİRDİ

Hayatlarını çölde devam ettiren Bedevilerle çölde buluşan Zanna, onlara menemen yapacağını ifade etti. Ardından çadırına konuk olduğu bedevi ateşi yakarken Zanna'da yemek için hazırlıklarına devam etti. O sıralarda hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen Danilo Zanna'nın sempatik hali beğeni yağmuruna tutuldu.

danilo zanna

danilo zanna

"ÇÖLDE İLK MENEMEN"

Malzemelerini de yanında getiren Zanna, soğanlı yaptığı menemenle poz verirken, çölde menemen yapan ilk insan olarak tarihe geçmiş olabileceğini ifade ederek herkesi güldürmeyi başardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fevzi Kaan Türker Isabella şarkısıyla sosyal medyayı salladı!

BİR YORUM YAPIN 1

yusuf 1 yıl önce

Ne adamları meşhur etti bu Türkiye..! kendi memleketlkerinde beş para etmezler...toplandı memleketin kaymağını yemeye.