MasterChef Türkiye'de tansiyon yükseliyor! Çağatay kamera arkası konuşmaları ifşa etti

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleşen ve yoğun ilgi gören MasterChef yarışmasında, yeni bölüm fragmanı ile gergin anlar ekranlara yansıdı. MasterChef yarışmacısı Çağatay, kamera arkasında konuşulan konuları söyleyince olanlar oldu.

Tv8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri büyük ilgi gören yarışma programı MasterChef Türkiye, her bölümünde olduğu gibi son bölümde de izleyicileri şaşırtmayı başardı. MasterChef'in yarışmacısı olan Çağatay'ın kamera arkasında yaşanan olayları bir bir anlatınca, yarışmacılar arasında tansiyon yükseldi.

MASTERCHEF ÇAĞATAYIN ŞOKE EDEN SÖZLERİ

Çağatay'ın kamera arkasında konuşulan konuları gün yüzüne çıkarması ile birlikte yarışmada sular durulmadan devam etti. "Aramızda yenilgiyi kabul edemeyen arkadaşlar var" söylemlerinde bulunan Çağatay, bulunduğu yerin camının bahçeye açıldığını belirterek şu sözlere yer verdi:

"Işığı kapatınca uyuduğumuzu sanmayın, bazı şeyleri duyuyoruz ve benim midem bulanmaya başlıyor" dedi. Kıvancın arkasından konuştuğunu ve bunları duyduğunu belirten Çağatay, Fatma Nur şaşkınlığını gizleyemezken iddiaların ortasında olan Kıvanç sinirlerine hakim olamadı.

KIVANÇTAN YANIT GEÇİKMEDİ

Çağatay'ın açıklamalarında adı geçen Kıvanç da "Sen herkesin arkasından konuşuyorsun" diyerek, Çağatay'ın Burak Kaya'nın arkasından konuşup sonra da dost olduğunu iddia etti.

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0