Acun Ilıcalı'dan sevindiren paylaşım! "İyileşiyorum"

Acun Medya'nın sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve kızı Banu Ilıcalı Sarıyer'de motosiklet kazası geçirmişti. Kolu kırılan Ilıcalı, apar topar ameliyata alınmıştı. Ünlü isim son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz hafta motosikletiyle Sarıyer Kemerburgaz Caddesi'nde talihsiz bir kaza yaşayan Acun Ilıcalı, apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Kolunun kırıldığı tespit edilen Ilıcalı ameliyat olduktan sonra taburcu olmuştu. Kazadan sonra ilk kez paylaşım yapan Ilıcalı, tedavi gördüğü hastane ekibiyle poz verdi.

Acun Ilıcalıdan iyileşiyorum pozu

Acun Ilıcalıdan iyileşiyorum pozu

"EN KISA SÜREDE İYİLEŞMEMİ SAĞLAYACAĞINA EMİNİM"

Tedavisi sürecinde yanında bulunan sağlık ekibiyle fotoğraf çekilen Ilıcalı, paylaşımını şu notu yazarak yaptı:

"Tedavim boyunca gördüğüm yoğun ilgi ve sevgi beni çok mutlu etti. İş hayatımda önemli başarılar elde ettim ama bu sevgi paha biçilemez. Bu mutluluğun benim en kısa sürede iyileşmemi sağlayacağına eminim."

NE OLMUŞTU?

Acun Ilıcalı ve kızı Banu Ilıcalı

Acun Ilıcalı ve kızı Banu Ilıcalı

Acun Medya'nın ve İngiltere takımı Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı yakınlarını ve hayranlarını korkuttu. Geçtiğimiz günlerde Sarıyer Kemerburgaz Caddesi'nde kızı Banu ile aynı motosiklette seyahat halinde olan Ilıcalı, ters yönden gelen Recep K. idaresindeki hafif ticari bir araçla çarpıştı.

Yaşanan bu talihsiz kaza sonucunda olay yerine gelen acil müdahale ekipleri tarafından ilk kontroller yapıldıktan sonra Ilıcalı ve kızı İstanbul Sarıyer'de özel bir hastaneye kaldırıldı. Öte yandan alkolsüz olduğu belirlenen sürücü Recep K., olay yerine intikal eden polis ekipleri tarafından emniyete götürülüp incelemeler başladı.

Acun ılıcalı kaza geçirdi

Acun ılıcalı kaza geçirdi

AMELİYAT EDİLECEK

Kolunun kırıldığı öğrenilen Acun Ilıcalı'nın son durumuyla ilgili Hull City kulübünü resmi hesabından açıklama yapıldı. Ünlü yapımcının 30 Eylül'de ameliyat edileceğinin belirtildiği açıklamada, "Kazada kolunda kırık olan başkanımız Acun Ilıcalı, salı günü ameliyat olacak. Acun'a ameliyatının hayırlı olmasını ve acil şifalar diliyoruz" denildi.

Öte yandan ünlü isim karşı taraftan da şikayetçi olmadığını belirtti.

 

Acun IlıcalıİLİŞKİLİ HABERAcun Ilıcalı'nın küçük kızı Melisa'ya aldığı ayakkabının fiyatı dudak uçuklattı!

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı

Şimal kanseri yendi! Evlilik hazırlıklarına başladı

İLİŞKİLİ HABER

Şimal kanseri yendi! Evlilik hazırlıklarına başladı

BİR YORUM YAPIN 3

Sedef 1 yıl önce

Eli felçli gibi duruyor zor iyileşir geçmiş olsun

Osman 1 yıl önce

Gerçekten rahat nefes aldım. ona bişey olacak diye boğuluyodum.

hknslh 1 yıl önce

aynen büyük rahatlama geldi :) ya garezimiz yok da bize ne yani.. kendine yaşıyor insan kendine ölüyor. şu ünlüleri farklı bir kalıpta haber yapmayı bırakın.