Zeynep Bastık boşanma nedenini ilk kez açıkladı! Bakın nedeni neymiş...

Pop müziğinin sevilen ismi Zeynep Bastık, reklamcı ve aynı zamanda menajeri olan Tolga Akış ile üç yıllık birlikteliklerini 7 Temmuz 2021'de evlilikle taçlandırmışlardı. Evliliklerini boşanma haberleriyle noktalamaya karar veren çift herkesi şok etmişti. Kısa süren evliliğin boşanma nedeni ilk kez ortaya çıktı.

Son dönemin popüler isimlerinden olan Zeynep Bastık, yaptığı coverlarla ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz yıl Çeşme'de dünya evine giren Bastık, evliliklerinin ardından hızlı bir şekilde boşanma kararı almışlardı.

zeynep bastık ve tolga akış

zeynep bastık ve tolga akış

Evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırma kararı alan çift, bunu sosyal medya aracılığıyla sevenlerine duyurmayı da ihmal etmediler. Boşanmanın ardından kendine Ulusta bir yer alan ve oraya yerleşen Bastık, Sosyal medya ile sevenlerine kararını şu şekilde açıklamıştı:

"Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz."

Benzer bir açıklamada eşi Tolga Akıştan şu ifadelerle geldi: "Biz bambaşka bir bağ yaşıyoruz. Eş olmanın ötesinde bir ilişkimiz var. Evlilik işini çok beceremedik ama birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz."

Ayrılık haberlerini sevenlerine gösterişli cümlelerle ifade eden çiftin boşanma nedenine bir çok atıfta bulunundu kimileri Tolga Akışın aldattığını kimileri de ayrılık nedenini "duygusal" nedenlere bağladı.

zeynep bastık boşanma nedeni

zeynep bastık boşanma nedeni

EŞ OLAMA DURUMUNU BECEREMEDİK!

Zeynep Bastık ise boşanma nedenini şu sözlerle ifade etti: "Kimse boşanmak için evlenmiyor ama biz eş olma durumunu beceremedik. Birbirimizi yıpratmadan bu işin yürümediğini gördük ve ayrılık kararı aldık. Hala görüşüyor, çalışıyoruz ama eş ve sevgili olma durumu bizim için bitti. Eş olma durumunu sürdürmek zorunda olmadığımızın farkına vardık." dedi.

Kate Winslet apar topar hastaneye kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Kate Winslet apar topar hastaneye kaldırıldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0