Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay balayına gidemedi! Ünlü oyuncu ilk kez konuştu

Başarılı oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ve meslektaşı Berk Oktay, 10 Eylül'de nikah masasına oturarak dünyaevine girmişti. Düğün sonrası balayına gidemeyen çiftten Atiksoy'dan ilk açıklama geldi.

Daha önce 'Savaşçı' dizisinde birlikte rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, 10 Eylül tarihinde ünlülerin akın ettiği görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. Ancak düğün sonrası balayına gidemeyen ünlü çiftten Atiksoy, Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Atiksoy, neden balayına çıkmadıkları konusuna açıklık getirdi.

Yıldız Çağrı Atiksoy

Yıldız Çağrı Atiksoy

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk OktayİLİŞKİLİ HABERYıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay'ın düğününe ünlüler akın etti!

"BÖYLE OLACAĞINI BİLİYORDUK"

Berk Oktay'ın Polonezköyde'ki malikanesinde yaptıkları düğünle dünyaevine giren ünlü çift, düğün sonrası balayına gidemedi. Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen Çağrı Atiksoy da konuya dair şu ifadeleri kullandı:

"Biz zaten böyle olacağını biliyorduk. Çalışıyoruz Berk'de ben de, setlerimiz devam ediyor. Daha sonra uygun bir boşlukta gideriz zaten, o yüzden sorun etmedik."

Berk Oktayın paylaşımı

Berk Oktayın paylaşımı

Öte yandan nikahlarından bir kareyi sosyal medya hesabından "Öz'üm" notuyla paylaşan Berk Oktay'a takipçileri tarafından tebrik yorumları yağmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

'Isabelle' şarkısı ile sosyal medyanın konuştuğu Fevzi Kaan, Sefo konserinde!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0