Mehmet Ali Erbil'den Hasan Can Kaya'ya ağır sözler: Donanımı yok

Sunucu Mehmet Ali Erbil, son zamanlarda yaptığı açıklamalarla tepki çekiyor. Ünlü şovmen bu kez de radarına Hasan Can Kaya'yı aldı.

50 yılı aşan bir sahne geçmişi olan Mehmet  Ali Erbil son dönemlerde konuşması, hali ve hareketleri ile gündemden düşmüyor. Konuk olduğu bir canlı yayında, hayatı ve son dönemdeki çıkışları hakkında açıklama yapan Erbil, ünlü komedyen Hasan Can Kaya sorusuna verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü komedyene yönlendirilen " Şimdilerde yayınlanan talk show programlarını takip ediyor musunuz, Hasan Can Kaya'yı duydunuz mu?" sorusuna verdiği cevapla Kaya'yı yerden yere vurdu.

"DONANIM YOK İŞİ DAHA UCUZ"

Erbil, "Şov programlarını hiç izleyemiyorum. Genelde YouTube'da yayınlanıyor galiba. Hasan Can Kaya'yı da duydum, hiç seyretmedim. Küfür üzerine kurulu bir program. Bence milyonlar izliyor hiç hoş olamaz. Türkiye 85 milyon. Türkiye'nin 85 milyonu küfür duymak ister mi ?Toplamda en fazla izleyen 1 milyondur. Biz hakaret duymaya alışkın mıyız? Olur mu böyle programcılık anlayışı? Nereye kadar gider? Okan Bayülgen hiç hakaretle bir yayın yaptı mı? Çünkü donanımı ve zekası var. Şimdi işler biraz daha ucuzladı. O arkadaşın background'u nedir ona bir baksınlar."  sözleri ile sosyal medya platformunda gündeme geldi.

Cansu Tosun'da günümüz güzellik kavramı: "Tek tip"

İLİŞKİLİ HABER

Cansu Tosun'da günümüz güzellik kavramı: "Tek tip"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0