Burcu Kara köy evinde kendi ekinlerini elleriyle topladı!

Köy evine tadilat yaptıran Burcu Kara, son paylaşımıyla ilgi odağı oldu. Şimdilerde ikinci kez hamile olan Kara, ekinlerini topladı.

Yedi yıl önce yönetmen Fırat Parlak ile evlenen ve Ali Çınar adında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, geçtiğimiz yıl Bursa'nın İznik ilçesindeki dedesinden kalan doğup büyüdüğü köy evini yenilemişti.

Çocukluğunun geçtiği yıkılmaya yüz tutmuş, eski kerpiç ev için aylarca çaba sarf eden Kara, "Evin çökmesine gönlüm hiç razı değildi. Bir delilik yapıp restorasyona karar verdik." demişti.

42 yaşındaki Kara, paylaştığı fotoğraflara şu notu düştü:

"Bugün de elimiz boş çıkmadık bahçeden. Şimdi seneye tohum biriktirme zamanı. Bakın; hiçbir şey istemem. Ama elinizde ata tohumu varsa 'hayır' demem. Hep diyorum; Çocuklarınıza mutlaka tohum bırakın. Artırın, biriktirin. Doğaya sahip çıkalım. Daha fazla tarım bitmeden, başka ülkelere daha fazla muhtaç kalmadan, hepimiz kendi evimizde bunun önlemini alalım."

Melisa Aslı Pamuk ve Mustafa Mert Koç ayrıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Melisa Aslı Pamuk ve Mustafa Mert Koç ayrıldı!
Kanser tedavisi olan Gamze Erçel'in kızı Mavi'den yeni görüntü!

İLİŞKİLİ HABER

Kanser tedavisi olan Gamze Erçel'in kızı Mavi'den yeni görüntü!
Esra Bilgiç yeni paylaşımlarıyla tam not aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Esra Bilgiç yeni paylaşımlarıyla tam not aldı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0