Mevlüt Tezer kaleme aldı: 'Ben Bu Cihana Sığmazam'da Oktay Kaynarca'nın çok emeği var

ATV’nin heyecanla beklenen yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ilk bölüm ile ekranlara geldi. Sabah Gazetesi köşe yazarı Mevlüt Tezer, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgili bir yazı kaleme aldı.

Kadrosunda çok değerli oyuncuların bulunduğu 'Ben Bu Cihana Sığmazamhem Total hem AB hem de AB ve ABC üç izleyici kategorilerinde birinci olmayı başardı. Proje ve genel tasarım hikayesini Oktay Kaynarca ve Onur Tanın gerçekleştirdiği hikaye de senaryoyu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyor.

'Kurtlar Vadisi'nden 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a kadar birçok ' izleyici tarafından sevilen ve rağbet gören dizilerde yer alan Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam'ın hem proje ve genel hikaye tasarım kısmında hem de başrol kısmında yer alıyor. Tecrübesini diğer oynadığı filmlerden alan Kaynarca, bu dizide de Oyunculuğunu izleyicilere aktararak tam not aldı.

Oktay Kaynarca

Oktay Kaynarca

İşte Mevlüt Tezer'in köşe yazısın da söylediği sözler:

BÜYÜK BAŞARI!

Aksiyon, macera, aile ilişkileri ve dram konusuyla izleyici kitlesini ekranlara bağlayan diziye Mevlüt Tezer'den övgü dolu sözler geldi.

"Bir dizinin üç kategoride birden birinci olması büyük başarı. Bu başarının ardında büyük bir emek ve ekip ruhu var." diyen Tezer sözlerine şöyle devam etti.  "Kaynarca'yı bu diziden sonra daha çok yapımcı olarak görmeye başlarsak şaşırmam!"

Oktay Kaynarca

Oktay Kaynarca

Oktay Kaynarca'dan hüzünlendiren çocuk itirafı! 'Şimdi ki aklım olsaydı...'

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca'dan hüzünlendiren çocuk itirafı! 'Şimdi ki aklım olsaydı...'
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, New York sokaklarında!

İLİŞKİLİ HABER

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, New York sokaklarında!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0