Nükhet Duru yıllar sonra itiraf etti: Benim de sorunum bu!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen ünlü şarkıcı Nükhet Duru, gazetecilerin "Bu güzelliğe ve tatlılığa rağmen hala yalnızsınız" sözlerine verdiği yanıtla gündem oldu.

"Yaralım", "Ben Sana Vurgunum" ve "Melankoli" gibi birbirinden hit parçalarla hafızalara kazınan Nükhet Durugeçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet eden ünlü şarkıcı keyifli halleriyle dikkatleri üzerine topladı. 

Nükhet Duru

Nükhet Duru

"Bodrum gülü olarak yeni geldim" diyen ünlü şarkıcı "Benim için çok güzel geçti; hem konser hem de tatil harikaydı her şey... Ekim ya da Kasım ayı gibi yeni şarkılarım gelecek, her birini birer buçuk ay arayla çıkaracağım. 50. yılıma giriyorum ama 'Neler sığdırdın?' derseniz onu anlatmaya burada zamanım yetmez" şeklinde konuştu.

Nükhet Duru Etilerde görüntülendi

Nükhet Duru Etilerde görüntülendi

"BENİM DE SORUNUM BU"

Yılların eskitemediği güzelliğiyle büyük beğeni toplayan ünlü şarkıcı gazetecilerin "Nükhet Hanım, bu güzelliğe ve tatlılığa rağmen hala yalnızsınız" şeklindeki yorumu karşısında kahkaha atarak "Ne yapayım arkadaşlar benim de sorunum bu!" dedi.

Nükhet Durudan yalnızlık yorumu

Nükhet Durudan yalnızlık yorumu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Survivor Avatar Atakan'ın cinsiyet öğrenme videosu gündem oldu!

Feridun Düzağaç'ın 23 yaşındaki kızını görenler şok oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Feridun Düzağaç'ın 23 yaşındaki kızını görenler şok oldu!
Ece Seçkin boyuyla dalga geçen öğretmene ağzının payını verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ece Seçkin boyuyla dalga geçen öğretmene ağzının payını verdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Sakaryalı 1 yıl önce

Demek ki neymiş içte güzellik olmayınca dıştan seni içten beni yakarmış.