Önce Tunç Soyer şimdi İmam Oğlu! Tarkan'a yeni konser Teklifi!

Geçtiğimiz günlerde Tarkan, İzmirin işgalden kurtuluş yıl dönümün de 8 milyon lira gibi dudak uçuklatan bir sahne fiyatı almasına rağmen Tunç Soyer tarafından "yüce gönüllü" olarak lanse edilmişti. Tarkan şimdi de İstanbul'un CHP'li başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 29 Ekim töreni için, İstanbul'da sahneye çıkması için teklif götürdüğü iddialar arasında.

Mega Star Tarkan, 9 Eylül'de İzmir'in kurtuluşunun 100. yılına özel konserde yer alması için İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den teklif gitmiş ve Tarkan İzmir'de gösterişli bir konser vermişti. Şarkıcı Tarkan için Tunç Soyer "Tarkan yüce gönüllülük etti, tek kuruş istemiyor." söylemlerinde bulunmuştu.

Geçen birkaç günün ardından Soyer, "Sadece kaşe ücreti alacak" diye önceki konuşmalarına su serpmişti. Araştırmaların ardından Tarkan İzmir'de konsere çıkmak için tam  450 bin dolar yani 8 milyon TL gibi fahiş bir fiyat aldığı gün yüzüne çıkmıştı. Daha sonra Soyer Tarkan'ın prestijini toparlamak için ''Kaşe alıp, bağış yapacak'' söylemlerinde bulundu.

Tarkan, İmam Oğlu, Tunç Soyar

Tarkan, İmam Oğlu, Tunç Soyar

TARKANA SIRADAKİ TEKLİF İMAM OĞLUNDAN

Gündem de olan Tarkan ve fahiş konser fiyatları Chpl'li başkanlar için pek önem arz etmiyor. İddialara göre şimdi de Tarkan için  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, 29 Ekim törenin de konser alması için Tarkan'a teklifinde bulunduğu iddia ediliyor.

Tarkan Konser

Tarkan Konser

Tarkan'ın İzmir'de konser vereceği dev sahne tuzla buz oldu! Çalışanlar altında kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Tarkan'ın İzmir'de konser vereceği dev sahne tuzla buz oldu! Çalışanlar altında kaldı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0