Merve Boluğur'dan şaşırtan açıklama: Evlenir evlenmez...

Uzun zamandır bir projede yer almayan oyuncu Merve Boluğur geçtiğimiz haftalarda nişanlısı tarafında evlilik teklifi almıştı. Kısa bir süre içinde evlenme kararı alan çift, nikah tarihini 2 Ekim olarak duyurdu. Merve Boluğur evlenir evlenmez bakın ne istiyor...

Oyunculuk kariyerine ara veren ve sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Merve Boluğur, son dönemlerde müzik çalışmalarıyla sevenlerinin karşına çıktı. Hayatı, oyunculuğu, müziği gibi bir çok alanda faaliyet gösteren ve göz önüne gelen Boluğur, DJ Mert Aydın ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Merve Boluğur

Merve Boluğur

2,5 yıldır birlikteliğini sürdüren çift, 2 Ekim’de Sarıyer’deki Fuat Paşa Yalısı’nda evleneceği biliniyor. Boluğur evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak istediğini duyurdu.  Nikah dan önce kısa bir tatil için Fethiye'nin yolunu tutan çift hem gözlerden uzak da dinlenmeyi tercih ettiler hem de Merve Boluğur'un doğum gününü kutladılar.

Merve Bluğur, Mert aydın

Merve Bluğur, Mert aydın

Merve Boluğur daha evlenmeden kavgalara başladı!

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur daha evlenmeden kavgalara başladı!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0