MasterChef Türkiye'de kahkaha dolu anlar! Mehmet Şef'in yırtık kot ceket tarzı olay oldu

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin son bölümüne Şef Mehmet Yalçınkaya'nın giydiği kot ceket damga vurdu. Yarışmacıyla ceketleri değiştiren Mehmet Şef'in yeni tarzı sosyal medyayı salladı.

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, her hafta birbirinden yetenekli yarışmacıların kıyasıya mücadelesini gözler önüne seriyor. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan yarışmada kimi zaman gerilim yükselirken eğlenceli anlar da sosyal medyaya damga vuruyor. 

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu yarışmanın son bölümünde yaşananlar ekran başındaki izleyenlere kahkaha tufanı yaşattı. Babacan tavırlarıyla ön plana çıkan Mehmet Şef, yarışmacılardan birinin yırtık kot ceketini giydi. Renkli görüntüler sosyal medyada viral oldu.

MasterChef Türkiye

MasterChef Türkiye

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Esra Erol'un bu haftaki konuğu Cemile Hanım tavırlarıyla sosyal medya gündemine oturdu!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Seyırcı 1 yıl önce

Puan almak ıcın yalakalık yapacak yarısmacımıyım.