Tunç Oral hayatını kaybetti! Yeşilçam'ın en sevilen jönlerindendi...

Yeşilçam'ın en sevilen oyuncu ve jönlerinden Tunç Oral, 84 yaşında hayata gözlerini yumdu. Sanat dünyasını yasa boğan bu acı haberi ise seslendirme sanatçısı Onur Akay duyurdu.

84 yaşında hayata gözlerini yuman oyuncu Tunç Oral, yaptığı bir çok projesiyle bir döneme damgasını vurmayı başarmıştı. Özellikle "Ferhat ile Şirin" , "Kanlı Hayat" , "Aşkların En Güzeli" gibi akıllara kazanın Yeşilçam filmlerinin aranan yüzü olan Oral, Emel Sayın, Filiz Akın gibi Yeşilçam'ın en güzel kadınlarıyla başrollerde yer almıştı...

tunç oral

tunç oral

HAYATINI KAYBETTİ...

Oral'ın hayatını kaybettiği acı haberi ise sanat camiasından seslendirme sanatçısı Onur Akay verdi. Akay sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Türk sinemasından sessiz sedasız bir gidiş daha! Yeşilçam'ın jönlerinden Tunç Oral'ı 20 Eylül Salı günü kaybettik. Geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı hayatını kaybeden Oral’ın cenazesi, 22 Eylül 2022 Perşembe günü, Antalya Türbeli Camii’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazını müteakip Türbeli Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Sinema camiasına ve ailesine sabırlar dilerim" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gelin Evi'nde gerilim dolu dakikalar! Masa örtüsünü baş örtüsüne benzetince...

Destan dizisine uluslararası Seul ödülü! Geceye damga vurdu

İLİŞKİLİ HABER

Destan dizisine uluslararası Seul ödülü! Geceye damga vurdu

BİR YORUM YAPIN 0