Pes Gökçe! Biz seni doğal zannediyorduk

Yıldızı parlayan oyunculardan olan Gökçe Bahadır'ın yıllar için de vücudunda yapmış olduğu estetik iddiaları gün yüzüne tekrar geliyor. Pes Gökçe! dedirten değişim, görenleri şaşkınlığa çevirdi.

Kariyer hayatına "Tatlı Hayat" dizisi ile başlayan "Hayat Bilgisi" dizisin de Törpü Yeliz karakteri ile hafızalara kazınan Gökçe Bahadırın pes dedirten estetik değişimi herkesi şaşkına çeviriyor. 

Yaprak Dökümünden son projesi olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine kadar sürekli kameralar önünde gördüğümüz Gökçe Bahadırın estetik değişimleri sıkça gündeme geliyor.

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır

GÜZELLİK İÇİN UĞRAŞMIYORUM

Daha öncelerde "Güzel miyim değil miyim, net bir fikrim yok. Ama bunun için asla uğraşmıyorum" diyen Bahadır. "Her kadın gibi zamanında çeşitli estetik denemelerim oldu. Kendimizi mutsuz hissettiğimiz şeyler varsa düzeltmeye karşı değilim" ifadelerinde bulunmuştu. 

İşte ünlü oyuncunun uzun süreleri içinde ki değişimi;

Göçe Bahadır burun estetiği

Göçe Bahadır burun estetiği

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır

Dilan Çıtak'ın düğün tarihi belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çıtak'ın düğün tarihi belli oldu!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0