Vatandaşlıktan çıkarılmıştı! Korhan Saygıner'den eşi Zuhal Topal'a doğum günü sürprizi

Sunucu ve oyuncu Zuhal Topal, 13 yıldır evli olduğu eşi Korhan Saygıner ile mutlu bir evlilik sürüyor. Lina adında bir kızları olan Korhan Saygıner eşi Zuhal Topal'a doğum günü sürprizi yaptı.

TV8  ekranlarında sunduğu Mutfakta programı ile adından sıkça söz ettiren Zuhal Topal, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden... Zaman zaman kızının fotoğraflarını paylaşan Topal, eşini magazin gündeminden uzak tutmaya özen gösteriyor.

EŞİNDEN DOĞUM GÜNÜ MESAJI!

Korhan Saygıner eşi Zuhal Topal'ın doğum gününü şu sözlerle kutladı. "Hayatımın yarısı seni çok seviyorum iyi ki doğdun iyi ki varsın "

Zuhal Topal, doğum gününü ailesi ile kutlayarak paylaşımına "İyi ki doğmuşum. Hayatımın en kıymetli hediyeleri. Çok teşekkür ederim canlarım" notunu düştü. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İbrahim Tatlıses 'Hanımla boşandık' dedi! Kim bu hanım?

Sinan Çalışkanoğlu'ndan Sinem Kobal hakkında kan donduran itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Çalışkanoğlu'ndan Sinem Kobal hakkında kan donduran itiraf!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

Cennet lina 1 yıl önce

Berat cenneti garantilemiş anlaşılan. İsmi nedeniyle mi?tebrikler

İnsan hakları 1 yıl önce

İnşallah çocuğuda Zuhal gibi halkı birbirine düşürecek fitne çıkaracak programlarda sunuculuk yapmaz.

Mehmet Kandemir 1 yıl önce

Vatandaşlıktan çıkarılan kim... Anlamadım..

Toplam 12 beğeni

Berat 1 yıl önce

Lina mı...??? bunlar Türk olsa bile müslüman değil herhal.İslamdan nefret edenler,islamdan korkanlar ile islamdan utananların ülkesi oldu çıktı canım ülkem.Neyse bir insanın ömrü en fazla 110 sene,ondan sonra hanyayı konyayı görecektir.

Toplam 28 beğeni

seher 1 yıl önce

vatandasliktan kim cikarildi

Toplam 13 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun