Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw barıştı! Aradaki 22 yaş farkını umursamadılar

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, geçtiğimiz yıl kendisinden 22 yaş küçük Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile nikah masasına oturacağını duyurmuştu. Gündemi sallayan evlenme teklifi sonrası ani bir ayrılık kararı alan çift, yeniden bir araya geldi.

Geçtiğimiz haftalarda Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'dan Dubai'de evlilik teklifi alan Ebru Gündeş'in önümüzdeki yaz Khoshnaw ile nikah masasına oturacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Geçtiğimiz yıl mayıs ayından bu yana mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının yakın takibinde olan ünlü çift, ekim ayında ayrılık kararı aldı.

Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw ayrıldı

Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw ayrıldı

Müstakbel eşi için sık sık milyonlarca dolarlık harcamalar yapan Khoshnaw'ın ailesinin aradaki 22 yaşı sorun ettiği için çiftin ayrıldığı ortaya çıkmıştı. İlişkilerini sessiz sedasız noktalama kararı alan ünlü çift, ilişkilerine yeniden şans verdi. Dubai'de birlikte tatil yaparken görüntülenen çiftin bu yaz nikah masasına oturacağı iddia edildi.

Ebru Güneş ve Rassan Khoshnaw

Ebru Güneş ve Rassan Khoshnaw

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Güçlü sesi ve kendine has yorumuyla büyük beğeni toplayan Ebru Gündeş, bir süredir özel hayatıyla gündeme geliyor. Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile mayıs ayından beri birliktelik yaşayan ünlü şarkıcıdan müjdeli haber geldi.

Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw

Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw

Ebru Gündeş'in hiçbir sahnesini kaçırmayan 28 yaşındaki Khoshnaw'ın Ebru Gündeş'e evlenme teklifi ettiği öğrenildi. Dubai'nin ünlü Burj El Arab binasındaki otelin son üç katında bulunan, geceliği 25 bin dolar olan kral dairesini kiralayan Khoshnaw, evlenme teklifi etmek için milyonları gözden çıkardı. 

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

EVLENME TEKLİFİ İÇİN 2 MİLYON DOLARI GÖZDEN ÇIKARDI

Dubai'ye özel helikopterle getirdiği dünyaca ünlü İtalyan bir piyanistin de melodileriyle eşlik ettiği bir teklifte bulunan Khoshnaw, 1,8 milyon dolarlık tektaş yüzükle Ebru Gündeş'ten "Evet" yanıtını aldı. Gözyaşları içinde evlenme teklifini kabul eden Gündeş'in evlendikten sonra tamamen Dubai'ye yerleşeceği ortaya çıktı. Ayrıca Rassan Khoshnaw, Ebru Gündeş için birlikte yaşayacakları ev için de 15 milyon dolarlık harcama yapıyor. Zaman zaman Türkiye'ye gelecek olan ünlü şarkıcı müstakbel eşinin isteği üzerine yalnızca Cahide'de sahne alacak ve ekstra işlere gitmeyecek. 

Ebru Gündeş evleniyor

Ebru Gündeş evleniyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sefa Doğanay'dan 'Antidepresan' yorumu! Nihat Doğan'dan Seda Sayan'a kadar birçok ünlüyü taklit etti

Yusuf Güney'den Survivor itirafı: Ölen arkadaşımın isteğini yerine getirdim!

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney'den Survivor itirafı: Ölen arkadaşımın isteğini yerine getirdim!
Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrılıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrılıyor mu?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 22

Vcd 1 yıl önce

Herkesin içinden geçeni yazıyorum. OOOOOOH CANIMA DEYSİN. İNŞALLAH BARIŞMAZLAR

Mustafa 1 yıl önce

İranlı rezadan bişey bulamadı şimdi de buna sarmış. Buda uyuşturucu kaçakçısı çıkmasa iyi

Toplam 3 beğeni

Mustafa 1 yıl önce

Görgüsüz. Kırrooo.

antikor 1 yıl önce

zamane kadinlari.. nerde para.. hemmmmen oraya.. aaaaninda.. baska yöne giderler.. hic belli olmuyor.. bakmissin iki ay sonra baskalarin kollarinda.. eee.. paradir bu para.. taparlar.. severler.. zamane kadinlari.. bakalim ahiretde ne yapacak bunlar..

Toplam 6 beğeni

Ben 1 yıl önce

Arada 19 yaş farkı varmış. Müge bunu duymadan bittiği iyi olmuş.

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun