Taze gelin ve damat Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir şaşırtan paylaşım! O kare çok konuşuldu

Geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren ve kıyafetleriyle sosyal medyada çok eleştirilen çift Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan yeni paylaşım geldi. Düğünden sonrada eleştirilerle ilgili açıklamaya yapmayı ihmal etmeyen ünlü çift son paylaşımıyla güldürdü. İşte o paylaşım;

Milyonluk bir düğüne imza atan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti geçtiğimiz günlerde mutlu olan beraberliklerini nikahla tamamladı. Günlerce düğüne özel olarak hazırlanan Demet Özdemir, üç farklı gelinlik giydi. Oyuncunun ilk seçimi sosyal medyada gündem olmuştu. Özdemir'in gelinliği halı kaydırmaza benzetilmişti. Oğuzhan Koç'un da ayakkabıları de çok konuşulmuştu. Şarkıcının kalın tabanlı ayakkabılarına yorum yağmıştı.

demet özdemir ve oğuzhan koç

demet özdemir ve oğuzhan koç

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evlendi! İşte düğünden karelerİLİŞKİLİ HABERDemet Özdemir ile Oğuzhan Koç evlendi! İşte düğünden kareler

SON PAYLAŞIMLARI GÜLDÜRDÜ! 

Sanat camiasının da son dönemde gözde çiftlerinden olan Özdemir ve Koç balayından döner dönmez bir düğüne katıldı. Ünlü çift düğünden bir kareyi paylaştı. İkilinin eğlenceli halleri büyük ilgi gördü. 

demet özdemir ve oğuzhan koç

demet özdemir ve oğuzhan koç

Eşi Koç'un paylaşımına kayıtsız kalmayan Demet Özdemir de aynı kareyi kendi Instagram hesabından paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Tiktok'ta Burak Özçivit'e benzediğini iddia etti! Açıklaması pes dedirtti

Ece Seçkin'in herkesi şoke eden takıntısı: "Aşırı derecede..."

İLİŞKİLİ HABER

Ece Seçkin'in herkesi şoke eden takıntısı: "Aşırı derecede..."

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0