İrem Derici sevenlerini korkuttu! Hastalığını sosyal medyadan duyurdu

Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Derici hasta olduğuna ilişkin yayınladığı paylaşımında, yoğun konser maratonunun oluşturduğu yorgunluğun tetiklediğini ifade etti.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelirken, yaptığı açıklamalarla da medyanın en güncel isimlerinden olmayı başarıyor. Bu sıralarda yoğun konser maratonuna devam eden Derici, yorgunluk ve yoğunluktan hastalandığını açıkladı.

irem derici

irem derici

"HASTALIKLA BİLE OLSA DİNLENMEK GÜZEL"

Sosyal medyayı aktif kullanan Derici, takipçilerini bilgilendirmeyi ihmal etmiyor. Birkaç gündür sessiz kalan Derici, sessizliğinin sebebini açıklarken, takipçilerini korkuttu. Derici hastalandığını şu sözlerle ifade etti: "Sesin soluğun neden çıkmıyor iki gündür diye soran çok. Ağır bir orta kulak iltihabı geçiriyorum. Ateşim yüksek."

irem derici paylaşım

irem derici paylaşım

Devamında Derici, "Birkaç güne toparlarım kendimi ama cidden hastalık bahanesiyle bile dinlenmek iyi geliyor. 1.67'lik Beton'unuz Ekim'le beraber estirmeye gelecek. Sizi çok seviyorum bebek ötesi bebeklerim, sağolun merak edip sorduğunuz için" sözlerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fahriye Evcen'in ikiz bebekleri göründü! Ünlü oyuncunun son paylaşımı olay oldu!

Mersin'deki terör saldırısına ünlüler ateş püskürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Mersin'deki terör saldırısına ünlüler ateş püskürdü!

BİR YORUM YAPIN 0