İlber Ortaylı'da sanatçıların arasına katıldı! Ivana Sert'le komşu oldu

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, geçtiğimiz günlerde İzmir Urla'dan taş ev satın aldığını belirtti. İlber Ortaylı, sosyetik ünlü isimlerin bulunduğu semtten aldığı evle İvana Sert'e komşu çıktı. Çok cüzi bir rakama aldığını ifade eden Ortaylı, Sert'in evini aldığına yönelik iddiaları reddetti.

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, gerek bilgisi gerek samimiyeti ve anlatım şekliyle herkesi etkilemeyi başaran ünlü isimlerden. Bilgisiyle de kendine hayran bıraktıran tarihçi, magazin gündemine bomba gibi düştü. 

ilber ortaylı

ilber ortaylı

"KÜÇÜK BİR EV ALDIM"

Ortaylı İzmir Urla'dan taş ev satın aldı. Evinin Sanatçılar sokağında olmasıyla bir sosyetik ünlünün yer aldığı bölgede Ivana Sert'e komşu çıktı. Daha öncede de Sert'in evini aldığına yönelik çıkan iddiaları yalanlayan Ortaylı "Ben onun evini almadım. Onun; benim sokağın başında evi var. Ben orada küçük bir ev aldım. Ivana Sert'in öyle bir evi alacağını hiçbir zaman düşünemem" açıklamasında bulundu.

İlber ortaylı

İlber ortaylı

"IVANA ORADA OTURMUYOR"

Gayet uygun bir rakama satın aldığını ifade eden Ortaylı "Epey oldu, yerleşemedim daha adam edip de, para meselesi çünkü. Benimki mütevazı bir şey. Çift rakamlı değil. 80 metre kare. İki katlı bir evin zemini. Ivana da orada oturmuyor. Bir senedir görmedim. Köşedeki ev. Taş evler onlar. Urla'da. Sanatçılar sokağının orada" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fahriye Evcen'in ikiz bebekleri göründü! Ünlü oyuncunun son paylaşımı olay oldu!

9 yaşındaki Prens George utangaçlığı bir kenara bırakıp herkese gözdağı verdi!

İLİŞKİLİ HABER

9 yaşındaki Prens George utangaçlığı bir kenara bırakıp herkese gözdağı verdi!

BİR YORUM YAPIN 0