Müge Anlı Demet Akalın'ın sözlerinin altında kalmadı! Canlı yayında tokat gibi cevap

Müge Anlı'dan canlı yayınında gerçekleşen kayıp çocuğu kurtarma anını eleştiren Demet Akalın’a cevap... Müge Anlı şarkıcının sözlerinin altında kalmadı ve canlı yayında Demet Akalın'a yanıt verdi.

Türkiye'nin konuştuğu olayda Müge Anlı programına Gaziantep'ten katılan ve fuhuşa zorlandığını, elinden de iki çocuğunun alındığını anlatan annenin sözleri yürekleri dağlamıştı. İki kız kardeşten küçük olan 1.5 yaşındaki Naime Ceyda sağsalim bulunurken canlı yayında polis ekipleri tarafından teslim alındı. 

Küçük Naime Ceyda'nın bulunduğu anları canlı yayında izleyen ünlü şarkıcı Demet Akalın, 'böyle çocuk mu alınır ya' diyerek tepki göstermişti. Müge Anlı ise canlı yayında ünlü şarkıcıya isim vermeden gönderme yaparak cevap verdi. 

"BÖYLE ÇOCUK MU ALINIR"

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Demet Akalın bu kez ATV'nin reyting rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert ve ekibini hedef aldı. Naime Ceyda'nın sağ salim bulunmasının ardından canlı yayında polis ekiplerince teslim alınmasını izleyen Akalın, adeta duruma ateş püskürmüştü.

Ünlü şarkıcı yaptığı paylaşımda 1,5 yaşındaki çocuğu evden alındığı anlara yer verirken, ''Bunu yayın yapıyorsunuz abi böyle bir şey olabilir mi ya! O çocuk öyle mi alınır ya! Delireceğim yemin ederim gitsin anası alsın o zaman ya! Bırakırken aklı neredeydi? Vallahi delireceğim ya ağlata ağlata çocuğu erkek adamın eline verdiler" ifadelerini kullanarak tepki göstermişti. 

TOKAT GİBİ CEVAP!

Müge Anlı canlı yayında cevap verdi:" Ben ağlayacağıma o ağlasın derler"
Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın yaptığı paylaşıma isim vermeden gönderme yaparak açıklama yapan ünlü sunucu Müge Anlı canlı yayında Akalın'a cevap verdi. Anlı yaptığı açıklamada, "O çocuk öyle mi alınır? Alınmak zorundaydı. Bebek orada alınmaz yukarı çıkarken kadının ayağı kayar düşer bebeğe bir şey olur, oradaki polise derler ki 'sen niye almadın çocuğu?' Öyle bazı şeyler de ben ağlayacağıma o ağlasın derler..." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Doğum sonrası hayatın ilginç canlandırması sosyal medyada viral oldu!

Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin görüntülerine baba Caner Yıldırım isyanı!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin görüntülerine baba Caner Yıldırım isyanı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0