İrem Sak film için imajını değiştirdi görenler şaşırdı!

Gülse Birsel imzalı 'Yılbaşı Gecesi' filmini sosyal medyadan duyurmuştu. İşte merakla beklenen filmde rol alan oyunculardan İrem Sak'ın rol için girdiği yeni imajı görenleri şaşırttı.

Dijital platformda yayınlanacak olan, Gülse Birsel imzalı 'Yılbaşı Gecesi' filmini sosyal medya hesabından "Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanlar bu yılbaşı gecesinde bir arada" sözleriyle duyurmuştu. Filmi merakla bekleyen izleyici kitlesine filmle ilgili görseller geldi.

"YILBAŞI GECESİ"

Bir süre önce çekimlerine başlanan ve ses getirmesi umulan filmin oyuncu kadrosu ile gündem de Alina Boz, Boran Kuzum, Büşra Pekin, İrem Sak gibi oyuncular yer alıyor. Birsel'in yeni komedi filmi "Yılbaşı Gecesi" yıl sonunda yayınlanması bekleniyor. 

İREM SAK BAŞÖRTÜLÜ KADIN ROLÜNDE!

Oyunculuğu ve girdiği birçok karakterle tanınan İrem Sak, şimdiki rolünde ise başörtülü bir kadını canlandırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İncir nasıl kurutulur? Evde incir kurutma yöntemi! İncir saklama koşulları...

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

yabancı 1 yıl önce

Yakışmış kerataya ;))

Toplam 1 beğeni

BeYzAdE 1 yıl önce

İnşallah hep böyle kalır.. Çünkü çok yakışmış..

Toplam 1 beğeni