Yılmaz Erdoğan gençlik yılları ilk kez paylaştı! "Banyosu olmayan evde dört kişi..."

Katıldığı bir programda özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan ünlü yönetmen, senarist ve oyuncu Yılmaz Erdoğan, gençlik yıllarına ait çok özel anılarını sevenleriyle paylaştı. İstanbul'a ilk geldiği zamanlarından bahseden Erdoğan, banyosu olmayan küçük bir evde dört kişi hayatına devam ettiklerini dile getirirken, hem gurur duydu hem de gözleri doldu.

Sosyal mecraların birinde yayınlanan bir programa konuk olan Yılmaz Erdoğan, yaşanmış gençlik yıllarına ait hikayeleriyle herkesi şaşırtmayı başardı. Ünlü oyuncu ve yönetmen, kendi hayatına dair açıkladığı bu özel anılarını kimi zaman gülerek kimi zamanda gerçekten gururlanarak açıklaması gözlerden kaçmadı. 

yılmaz erdoğan

yılmaz erdoğan

"BEN BUNUN PEŞİNDEYİM DEDİM!"

İstanbul'a ilk geldiği zamanlara ait anılarını ilk kez paylaşan Erdoğan "İstanbul'u ilk geldiğimde sevmemiştim. Ankara'ya mı dönsem diye düşünmüştüm. Sonra arkadaşlar dur oğlum birine aşık olursun falan beraber gelişir dediler, nitekim öyle oldu. İstanbul'da Kocamustafapaşa'da 3-4 arkadaşız, zor bir evde kalıyoruz. Zor bir ev diye geçiyorum orayı, banyosu olmayan zorlukta bir ev. 10 günde bir hamama gidiyoruz, adam bana 'madenci misin sen, madende mi çalışıyorsun' dedi keseleyen arkadaş. Sonra burada DSİ ile futbol idmanlarına çıkmaya başladım, Üçüncü lige çıkmışlardı o zaman. Okul Ayazağa'da, ev Kocamustafapaşa'da, kulüp Çamlıca'da, tiyatro bir de Beyoğlu'nda başladı. Tiyatroyu görünce, ben bunun peşindeyim dedim" açıklamasında bulundu.

yılmaz erdoğan ve kızı

yılmaz erdoğan ve kızı

"KIZ ERKEK BABALIĞI FARKI..."

Babalığın tadına bakan Erdoğan, çocuklarda kız erkek farkının olup olmamasına ilişkin soruya cevap olarak "Farklı. Çocuğun bana yaklaşımı farklı. Senin mahalle arkadaşınla olan rekabetine benzer, babaya bir şeyi ispat ederken mümkün olan her şeyde babadan iyi yapma isteği var oğlanın. Rodin'le aramızda böyle rekabetçi bir ilişki var. Berfin öyle değil, Berfin babacıdır sever, yarışmaz babayla. Berfin'e de futbol öğrettim, çok güzel futbol oynar. Berfin şef, gastronomi ile uğraşıyor. Kız babalığı da erkek babalığı da çok tatlı." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin görüntülerine baba Caner Yıldırım isyanı!

Biran Damla Yılmazdan Ünlü Amerika dizisine red cevabı!

İLİŞKİLİ HABER

Biran Damla Yılmazdan Ünlü Amerika dizisine red cevabı!
Çukur dizi hayranlarını heyecanlandıran iddia! Geri mi dönüyor?

İLİŞKİLİ HABER

Çukur dizi hayranlarını heyecanlandıran iddia! Geri mi dönüyor?

BİR YORUM YAPIN 3

seko 1 yıl önce

hade ordan

Adnan 1 yıl önce

Gözlerim doldu! Ya senin yıllar önce çektiğini bugünün Türkiyesinde yüzbinler çekiyor, ne anlatmaya çalışıyorsun. Yok 4 kişi bir odada kalıyorduk, banyosu yoktu, falan fistan. geç bunları geç..

Vatandaş 1 yıl önce

Her şeyini bu ülkeye borçlusun bu ülkeyi sevmelisin