Kanye West Kim Kardashian'ı unutamıyor! Barışmak için kayınvalidesini profil resmi yaptı

Uzun yıllardır psikolojik hastalıkla mücadele eden ABD'li sanatçı Kanye West, eski eşi Kim Kardashian'ın annesi Kris Jenner'ı profil fotoğrafı yapınca herkes şoke oldu.

Dünyaca ünlü rap yıldızı Kanye West, 2018 yılından beri psikolojik bir rahatsızlık olan "Bipolar Bozukluk" ile mücadele ediyor. Özellikle eşi Kim Kardashian ile boşandıktan sonra zor günler geçiren West, sosyal medya hesabından yaptığı akılakılmaz paylaşımlarla gündeme geliyor. 

Kanye West

Kanye West

Sık sık eski eşine barışma çağrısında bulunan ve konuşmalarını sosyal medyada ifşa eden West, son hareketiyle hem güldürdü hem şaşırttı. "Eşin kalbine giden yol kayınvalideden geçer" mantığını esas alan ünlü yıldız Instagram hesabındaki profil fotoğrafına eski kayınvalidesi Kris Jenner'ın fotoğrafını koydu. Herkesi şoke eden hamle sonrası asıl Kris Jenner'ın tepkisi merak konusu oldu. 

Kanye West sosyal medya

Kanye West sosyal medya

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Danilo Zanna'nın çölde soğanlı menemenle imtihanı! 

James Bond'un süper lüks arabası açık arttırmada satıldı! Alan kişi resmen servet ödedi

İLİŞKİLİ HABER

James Bond'un süper lüks arabası açık arttırmada satıldı! Alan kişi resmen servet ödedi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Antimason 1 yıl önce

Bize ne elalemin mason beslemelerinden