Danilo Şef canlı yayında öyle bir şeyi unuttu ki! Görenler krize girdi...

Haftanın her günü reyting listesine adını altın harflerle yazdıran MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde Danilo Şef öyle bir şeyi unuttu ki! Görenler krize girdi...

TV8 ekranlarının sevilen programı MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde herkesi şoke eden anlar yaşandı. Danilo Şef arkasını dönünce kahkaha tufanı koptu. Yeni bölüm fragmanı izleyenler "Nasıl unuttun Danilo Şef" demeden edemedi.

Danilo Şef'in pantolonunda alarmı unutması dikkat çekti. Herkes kahkahaya boğuldu. 

İŞTE O ANLAR;

Aleyna Tilki'ye ihanet şoku! Daha şarkısı yayınlanmadan...

İLİŞKİLİ HABER

Aleyna Tilki'ye ihanet şoku! Daha şarkısı yayınlanmadan...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Reisx 1 yıl önce

Mehmet Şefin dünkü tabağı iterek devirmesi hiç yakışmadı. Bir şef olabilirsin ama emek verilmiş bir tabağı o şekilde masadan deviremezsin. Bu karşındakine saygısızlıktır. Yarın mekanına gelip önüme gelen tabağı beğenmedim diye masadan devirsem ne hissedersin? Reyting uğruna ucuz külhanbeyliği yapmak ancak sana yakışırdı ki yakıştı da.

Toplam 1 beğeni