Hülya Kuran kimdir kaç yaşında? Hülya Kuranın eşi Selami Kuran kimdir? Ahmet Faruk Kuran kim?

Esra Erol programında Avukat olan Hülya Kuran geçtiğimiz günlerde merak konusu oldu. Hülya Kuran'ın eşi Selami Kuran kim olduğu kullanıcılar tarafından merak konusu edildi. Seyirciler Selami Kuran ve Ali Faruk Kuran'ın kim olduklarını merak ediyor. Peki Hülya Kuran kimdir,kaç yaşında? Hülya Kuran ve eşi Selami Kuran kimdir? Ahmet Faruk Kuran hakkında tüm merak edilenler...

Başarılı sunucu Esra Erol önderliğinde olan programda, izleyicilerin karşısına Avukat yorumcusu olarak katılan Hülya Kuran, eşi Selami Kuran ve Ali Faruk Kuran geçtiğimiz günlerde merak edilen konular arasında yer alıyor. Programda gerçekleşen olaylara verdiği tepkiler ve tavsiyelerle dikkatleri üzerine çekiyor.

Esra Erol

Esra Erol

AVUKAT HÜLYA KURAN KİMDİR?

Esra Erol programında Avukat olarak tanındı. Esra Erol ile yıllardır ekranlarda yer alan Avukat Kuran,1972 yılında Çanakkale'de doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Çanakkale'de tamamladı. Marmara üniversitesinden 1996 yılından mezun oldu. Mezun olduktan kısa bir süre sonra meslek taşı olan Selami Kuran ile evlendi.

Hülya Kuran

Hülya Kuran

SELAMİ KURAN KİMDİR?

Eşi Selami kuran hukuk alanında profesörlük olarak mesleğine devam etmektedir. Kuran çiftinin biri kız (Zeynep) biri erkek ( Ahmet) olmak üzere 2 çocuğu vardır. Mutlu ve gözlerden uzak bir evlilik sürdüren çift, meslek hayatlarında başarılarını devam ettirmektedir

Selami Kuran

Selami Kuran

AHMET FARUK KURAN KİMDİR?

Esra Erol programına katılan ve merak konusu olmaya başlayan Ahmet Faruk Kuran, Hülya ve Selami Kuran çiftinin 2 çocuğundan biridir. Zeynep Kuran isminde bir kız kardeşi bulunan Kuran, mesleğine, Avukatlık olarak devam etmektedir.

Ahmet Faruk Kuran

Ahmet Faruk Kuran

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Seda Bakan tüm vaktini kızların ayırıyor! "Ailemiz kızlar kampı gibi"

Esra Erol'un yıllar önce dizide rol aldığı ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol'un yıllar önce dizide rol aldığı ortaya çıktı!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0