Eylül ayının en çok konuşulan dizileri belli oldu! Bakın ilk üçte hangi dizi yer alıyor...

Her akşam televizyonda birbirinden başarılı birçok dizi yayımlanıyor. İzleyici kitlesinin severek izlediği ve Eylül ayının sosyal medya da en çok konuşulan dizileri açıklandı. Bakın ilk üçte hangi diziler yer alıyor..

Ekran başında bir sonraki bölümünü heyecanla beklediğimiz ve severek takip ettiğimiz  birbirinden kaliteli dizler yer alıyor. Bazı diziler geçen sezon kaldığı yerden devam ederken bazıları ise ilk defa izleyici ile buluşuyor. Birbirleri ile reyting sıralamasında izleyici kitlesi toplamaya çalışan diziler, her hafta sosyal medya reytinglerini duyuruyorlar.

Geride bıraktığımız eylül aynın sosyal medya da en çok konuşulan televizyon dizilerini duyurdu. Eylül ayının en çok konuşulan dizi listesinde sıralamanın birincisi Duy Beni yer aldı. Listenin son sıralamasında ise ekranlara sezon arası verip yeniden dönen Baba dizisi yer alıyor. İşte Eylül ayının en çok konuşulan dizi sıralaması...

 

1. DUY BENİ

Başrollerinde Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu gibi başarılı oyuncuların bulunduğu ve kısa sürede herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi Duy Beni oldu. Yönetmenliğini Ali Balcı'nın üstlendiği senaryosunu Makbule Kosif, Zafer Özer Çetinel, Okan Başar Bahar, Arzu Bıçakçı, Burcu Tatlıses, Feraye Gizem Kurt ve Görkem Tüzün'ün kaleme aldığı Türk yapımı dram, romantik ve gençlik türünde ekranlarda yer alıyor. Her hafta Perşembe günleri yeni bölümüyle ekranlarda yer alan  dizi1.600.000+ ileti alarak zirveye yerleşti.

 2. SENDEN DAHA GÜZEL

Güzel ve başarılı oyuncu Cemre Baysel ve Burak Çelik'in başrollerini paylaştığı romantik komedi türündeki dizi geçtiğimiz ay 14 bölümle ekranlarda izleyicinin karşısına çıktı. 14. bölümle sevenlerine veda eden dizi 483.800+ ileti alarak geçen ayın listesinde 2. sırada yer aldı.

3. TOZLUYAKA

Kadrosunda birbirinden başarılı oyuncuları bulunduran Tozluyaka her hafta Pazartesi günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dram ve gençlik konusu ile yayımlanmaya başlayan dizi, 449.600+ ileti aldı.

4. ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU

 Akli Film yapımı imzalı, yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı, senaryosunu Emre Konuk'un kaleme aldığı dizi, tarih ve kurgu olarak televizyonda yerini alıyor. Başrolünde başarılı oyuncu Barış Arduç'un yer aldığı uzun soluklu tarihi dizi her hafta Pazartesi günleri yayınlanıyor. Dizi geçen ay 350.000+ ileti aldı.

 

5. GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ

Dram ve gençlik türündeki Türk yapımı televizyon dizisi sevilerek takip ediliyor. Başrollerini Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizi, 263.300+ ileti aldı.

6. EMANET

Kanal 7 ekranlarında günlük dizi olarak yer alan Emanet dizisi, izleyici tarafından merakla takip edilenler arasında. Halil İbrahim Ceyhan ve Nana Stambolishvili gibi başarılı oyuncuların başrol olarak yer aldığı dram ve romantik türündeki dizi geçtiğimiz ay 244.300+ ileti aldı.

7. KARDEŞLERİM

Ekranların severek ve uzun soluklu yapımları arasında yer alan dram dizisi Kardeşlerim her hafta Cumartesi günleri ekranlarda sevenlerle buluşuyor. Geçtiğimiz ay 202.700+ ileti aldı.

8. KASABA DOKTORU

Medikal, dram ve romantik türdeki dizi her hafta cuma günleri yeni bölümüyle ekranlarda izleyici karşına çıkıyor. Başrollerini Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı paylaşıyor. Dizi Güney Kore yapımı olan Dr. Romantic'den esinlenerek uyarlanıyor. Dizi geçtiğimiz ay 145.600+ ileti aldı.

9. SEVERSİN

Romantik komedi dizisi olarak izleyiciyi ekran önünde karşılayan Seversin, Çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün yer aldığı dizi 20. bölümde sevenlerine veda etmeyi planlıyor. geçtiğimiz ay 101.700+ ileti aldı.

10. BABA

Usta oyuncu Haluk Bilginer'in yer aldığı dram türündeki dizi, sezon finali ardından ekranlara tekrar dönüş yaptı. Salı günleri ekranlarda sevenleri ile buluşan dizi geçtiğimiz ay 99.600 ileti alarak 10. sırada yer aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Türkan Şoray'ın hayranından ilginç istek! Ne yapacağını bilemedi

İLİŞKİLİ HABER

Türkan Şoray'ın hayranından ilginç istek! Ne yapacağını bilemedi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0